1. Lexus Electrified
  2. Elbiler
 LEXUS ELECTRIFIED

ELBILER

Enkle at oplade og spændende at køre. Lexus’ elbiler tilbyder en kombination af høj ydeevne og et aerodynamisk design.

Hvad er en elbil?

Hør vores Brand Store Manager, Mikkel, forklare, hvad en elbil er.

Lexus elbil
ELBILER

SÅDAN VIRKER DET

Det er enkelt. Sæt den til opladning derhjemme eller stop ved en offentlig ladestander. Her kan du læse mere om, hvordan du oplader din Lexus, og hvor lang tid det tager.

ELBILER

FORDELE VED ELBILER

Ingen emission, bedre økonomi og endnu bedre sikkerhed. Lexus’ elbiler byder på høj kvalitet, kompromisløse præstationer og fantastiske køreoplevelser.

NYHED

DEN NYE RZ 450e

Oplev hvordan en karrosseristivhed i særklasse, et lavt tyngdepunkt og det banebrydende DIRECT4-firehjulstræk giver denne SUV i luksusklassen en fremragende acceleration og skarpe køreegenskaber.

VORES ELBILER

ELBILER

BEREGN DIN RÆKKEVIDDE

Beregn hvor langt du kan køre i Lexus RZ 450e. Juster de forskellige faktorer, så de passer til din RZ og kørestil, så estimeres rækkevidden automatisk.

ELBILER

BEREGN DIN OPLADNINGSTID

Få beregnet opladningstiden på din Lexus RZ 450e. Tilpas enkelte faktorer til din bil og dine omstændigheder, så estimeres opladningstiden automatisk.

ELBILER

OPLADNING PÅ TVÆRS AF DANMARK

Med Clever skal du aldrig spekulere på hvor og hvornår du kan få strøm på din Lexus.

EN 100 % ELDREVET FREMTID

Med et stort og konstant voksende ladenetværk i Europa er visionen om 100 % eldrevne biler en realitet.  Oplev banebrydende innovationer, reducerede driftsomkostninger, et opkoblet univers og en ydeevne, der er bedre for jordkloden. Find ud af mere om, hvordan din RZ fungerer, og hvordan den vil forandre din måde at køre bil på.

GØR DET NEMMERE AT EJE

Du skal føle dig som noget særligt, når du ejer en Lexus RZ, og derfor har vi gjort ejeroplevelsen enkel og indbydende. Dette kan fx omfatte Lexus Relax, der giver dig fortsat tryghed, når din garanti er udløbet. Alt fra finansiering til forsikring, service og dæk kan vi hjælpe dig med.

FORBINDELSE MELLEM BIL & FØRER

RZ er udstyret med det nye DIRECT4-firehjulstræk. Den eksklusive og intelligente teknologi styrer hele tiden vejgrebet mellem de eldrevne for- og bagaksler, hvilket giver en stille, effektiv og perfektioneret fremdrift. Resultatet er en bil med en bundsolid og intuitiv ydeevne.