1. Lexus Electrified
  2. Elbiler
  3. Fordele
 ELBILER

FORDELE

Enkle at oplade og spændende at køre. Lexus’ elbiler tilbyder en kombination af høj ydeevne og et aerodynamisk design.

KØR LÆNGERE UDEN BEKYMRINGER

Ingen emission, bedre økonomi og endnu bedre sikkerhed. Lexus’ elbiler byder på høj kvalitet, kompromisløse præstationer og fantastiske køreoplevelser.

01

NUL EMISSION

Resultatet af 15 års banebrydende forskning er en elektrisk motor uden udledning af CO2. Du bidrager ikke til forurening og får en motor med en fantastisk ydeevne. Når batteriets levetid udløber, har vi et retursystem, hvorved vi sikrer, at det bliver sikkert og ansvarligt håndteret.
02

LAVE UDGIFTER

Du sparer, så snart du begynder at køre. Diesel og benzin er fjernet fra budgettet, så du ikke længere behøver tage højde for de varierende oliepriser. Elpriser er oftest mere stabile og enkle at forudse. Vedligeholdelsen af din elbil er også lettere. Elbiler har færre dele, ingen udstødning, mindre og mere effektive kølesystemer, ingen olie, ingen filtre og ingen tidsregulerende bælter. Derfor får du mere tid på vejen og mindre på værkstedet.
03

LAVT STØJNIVEAU

Start tidligt om morgenen eller kør en tur ved midnat uden at vække naboerne. Den elektriske motor kører fantastisk og næsten lydløst. At sidde bag rattet er en afslappende oplevelse. Kun lyden af dækkene på vejen afslører bilens imponerende kræfter. Fremtiden er stille.
FORDELE

TILLID OG SIKKERHED

Tillid og sikkerhed er afgørende for en fantastisk køreoplevelse. Lexus' elmotorer er testet af eksperter, der har kørt flere millioner kilometer for at raffinere hver enkelt detalje.

Alle vores biler er udstyret med det avancerede Lexus Safety System +. Takket være en bedre balance mellem enkelte komponenters placering som f.eks. batteriet og elmotoren, har du mere kontrol bag rattet. Steer-by-Wire-teknologi fjerner desuden behovet for en mekanisk kobling, hvilket giver bedre styring og en yderst responsiv bil.

FORDELE

OPLEV FORDELENE

Der er mange fordele ved en elbil som f.eks. færre udgifter til vedligeholdelse, de grønne afgifter og en billigere optankning.

Vidste du i øvrigt, at det er gratis at parkere sin elbil på alle offentlige parkeringspladser i Københavns Kommune?