1. Lexus Electrified
  2. Plug-in hybrid
  3. Sådan virker plug-in
 PLUG-IN HYBRIDBILER

SÅDAN VIRKER PLUG-IN HYBRIDBILER

Læs mere om, hvordan vores plug-in hybridteknologi virker.

OPLEV FREMTIDENS KØRSEL MED LEXUS PLUG-IN HYBRIDBILER

Læn dig godt tilbage i sædet, kør afsted og nyd komforten - for uanset hvor du kører, er det altid en fornøjelse at sidde bag rattet i en Lexus plug-in hybridbil. Ren power. Ren kørsel.

Hør vores Brand Store Manager, Mikkel, forklare, hvordan en selvopladende hybridbil virker.

Lexus plug-in hybrid

Lad op hurtigt

Det er ganske simpelt. Sæt din Lexus plug-in hybridbil til opladning derhjemme eller stop ved en offentlig ladestander for hurtigere opladning. Med flere og flere ladestationer, er det blevet nemmere at holde bilen kørende end nogensinde før. 

Enkel at lade og klar til at tage dig på dit næste eventyr.

TEKNOLOGIEN BAG PLUG-IN HYBRIDBILER

En plug-in hybridbil drives af både en benzinmotor og en elmotor. En af de vigtigste forskelle på en plug-in hybridbil og en almindelig hybridbil er måden, du oplader batteriet på. Hvis du skal udnytte bilens fulde potentiale, skal plug-in hybridbilen oplades med ladestik, og batteriet oplades samtidig under kørsel, når du bremser. En almindelig hybridbil oplades kun under kørsel, når du bremser. 

Vil du køre uden at gå på kompromis med frihed, trækkraft og rækkevidde, er plug-in hybridbiler et oplagt valg.

AFSLAPPET OG STØJFRI KØRSEL

Nyd den afslappende følelse af at køre i en plug-in hybridbil. I en Lexus plug-in hybridbil kan du klare de fleste af hverdagens gøremål på elmotoren alene, så du nemt og afslappende kan navigere gennem byen. Og når du kører på el, er bilen nærmest lydløs.

På de længere ture kommer bilens benzinmotor dig til gode. Løber batteriet tør for strøm, skifter plug-in hybridbilen automatisk til at køre på benzinmotoren. Derudover sparer du en stor del på dit brændstofforbrug sammenlignet med en benzinbil.