1. Biler
  2. LBX World Premiere
GØR HVER DAG EKSTRAORDINÆR

LBX VERDENSPREMIERE

Er du klar til at opleve det ekstraordinære i hverdagen med den nye Lexus LBX? Find ud af, hvilken af de fem individuelle stilarter, der passer til dig og læs mere om den nye generation selvopladende hybrid. Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få nyheder med det samme. Du kan godt begynde at glæde dig til en ekstraordinær bil.

VERDENSPREMIERE

DETALJERNE BAG LBX

Den nye Lexus LBX er en ekstraordinær bil med en række helt nye funktioner. Oplev den nye generation af selvopladende hybrid, et nyt luksuriøst design, sikkerhed og multimedieteknologi og meget mere.

DEN NYE LEXUS LBX

MØD DE NYE STILARTER

Til at imødekomme Lexus vision om at gøre luksus personligt for alle Lexus-ejere, har vi udviklet fem unikke stilarter til LBX. Hver og én designet for at tilfredstille de individuelle behov, der er vigtige for dig. Så den ekstraordinære hverdag er din hverdag.

LIMITED EDITION STILART

LBX ORIGINAL EDITION

Vil du være en del af noget unikt? Vores Limited Edition stilart til den nye LBX kan bestilles i en begrænset periode. Vær først til at køre hjem i denne model - og start din ekstraordinære hverdag.

ELEGANT STILART

LBX ELEGANT

Du sætter pris på skønheden i det ekstraordinære og foretrækker dine egne underspillede æstetiske valg. Oplev det perfekte match med Lexus LBX Elegant.

SOFISTIKERET STILART

LBX RELAX

Dit fokus er de klassiske stile og tidløse silhuetter i kombination med den moderne teknologi og innovation. Få klassisk luksus ind i din hverdag med Lexus LBX Relax.

DYNAMISK STILART

LBX EMOTION

Nyder du, når din bil afspejler din aktive hverdag og fritid? Kig på LBX Emotion stilart, designet til dig, der lever det aktive og pulserende liv.

DYNAMISK STILART

LBX COOL

Foretrækker du at skille dig ud fra mængden - og efterlade dit aftryk i vrimlen? Værsgo' her er LBX Cool stilart; designet til dig, der gerne skiller sig ud.

DYNAMISK STILART

DEN NYE LEXUS LBX COOL

Gør indtryk bag rattet i den nye Lexus LBX Cool. Med en mere sporty, dynamisk karakter og en tofarvet lakering får du det ekstraordinære ind i din hverdag.

  • AKTIV AF NATUR
  • GØR INDTRYK PÅ VEJEN
  • GØR HVER DAG EKSTRAORDINÆR
SNART TILGÆNGELIG

OPLEV LBX

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at få nyt om den ekstraordinære bil. Se de nye stilarter og alle de nye features. Vi glæder os til at vise dig den nye Lexus LBX.