2019 lexus brand hero

DESIGN

FREMTIDIGE VISIONER

Dristig, modig, konceptuel tænkning er drivekraften bag Lexus design. Oplev nogle af de projekter der har kastet os ud i fremtiden, hver især med sin egen uforudsigelig energi. Vi gør det umulige, muligt.

 • 2019 lexus brand yacht

  FREMTIDIGE VISIONER

  SPORT YACHT

  Som en engageret Master Driver, kører Akio Toyoda ikke kun biler. Han er en eventyrer, og alle transportformer er inden for rækkevidde. Yachter er ingen undtagelse. Han har længe fået inspiration fra ydeevne og nemmanøvring de fineste modeller kan byde på.

  Han vidste at en ekspertstilet performance yacht kunne blive en spændende og meget luksuriøs tilføjelse til Lexus livsstilen. Og vi bragte til virkelighed, med Lexus Sport Yacht. Ahoj.

 • 2019 lexus brand slide hoverboard

  FREMTIDIGE VISIONER

  SLIDE

  Mød SLIDE hoverboard, en ny form for bevægelse. Udarbejdet af mesterdesignere, dette er en svært opgraderet udgave af skateboarding. For at skabe SLIDE, var vores centrale teknologier genudviklet, og ægte teknologiske innovationer blev afsløret.

  Vi skulle samle stærkt, elektromagnetisk maglev teknologi til et slankt, stømlinet bræt. Det betød at vi skulle finde den rette kombination af superafleder, magneter, og flydende nitrogen. På hvert et trin udfordrede teamet mulighederne og potentialet af teknologi