2019 lexus brand hero

DESIGN

FREMTIDIGE VISIONER

Dristig, modig, konceptuel tænkning er drivkraften bag Lexus’ design. Oplev nogle af de projekter der har kastet os ud i fremtiden, hver og en med sin egen uforudsigelige energi. Vi gør det umulige, muligt.

 • 2019 lexus brand yacht

  FREMTIDIGE VISIONER

  SPORT YACHT

  Som en engageret Master Driver kører Akio Toyoda ikke kun biler. Han er en eventyrer og finder alle transportformer inden for rækkevidde - og yachter er ingen undtagelse. Han er inspireret af ydeevnen og nemmanøvringen de fineste modeller kan byde på.

  Han vidste at en ekspertstilet performance-yacht kunne blive en spændende og luksuriøs tilføjelse til Lexus livsstilen. Og med Lexus Sport Yacht blev det en realitet. Ahoj.

 • 2019 lexus brand slide hoverboard

  FREMTIDIGE VISIONER

  SLIDE

  Mød SLIDE hoverboard - en ny form for bevægelse. Den futuristiske opgradering af skateboardet er udarbejdet af mesterdesignere. For at kunne skabe SLIDE blev vores centrale teknologier genudviklet og ægte teknologisk innovation tog fat.

  Vi skulle samle stærkt, elektromagnetisk maglev-teknologi til et slankt, stømlinet bræt. Det betød, at vi skulle finde den rette kombination af superafleder, magneter og flydende nitrogen. Teamet udfordrede teknologiens muligheder og potentiale i hvert trin af processen.