2019 lexus lda banner

LEXUS DESIGN AWARDS

LEXUS DESIGN AWARD 2019 ÅBEN FOR INDLÆG

Lexus International har åbnet for indlæg til de anerkendte Lexus Design Awards 2019. Siden det startede i 2013, har designkonkurrencen været en scene for unge, up-and-coming designere og kreative hjerner hvis kreationer kan føre til en bedre fremtid for alle. Det årlige arrangement tiltrækker tusindvis af kreative talenter fra verden over, der
At gøre verden bedre gennem design har altid været formålet med Lexus Design Awards. Den syvende udgave, her i 2019 gør dette formål endnu klarere, under navnet "Design for a Better Tomorrow".
Den næste generation af designere skal overveje hvordan deres kreative idéer indebærer tre fundamentale principper fra Lexus brandet: "Anticipate", "Innovate" og "Captivate", samt hvordan deres design forudser fremtidens behov. De skal udvikle innovative design med nye, kreative løsninger. Samtidig, bør deres idéer være fængslende og engagerende både for publikum og, vigtigere endnu, for dommerne.
De seks finalister bliver udnævt tidligt i 2019, og de udvalgte dommere og mentors til Design Awards bliver offentliggjort i efteråret 2018. Tidligere dommere og mentors har bl.a. været Sir David Adjaye, Snarkitecture og Formafantasma.
Dommerne vælger de seks bedste idéer der vil blive udviklet til fuldtfunktionelle prototyper med et produktionsbudget på op til 3 millioner JPY (over $25K USD) hver og med støtte fra verdenskendte mentors. Prototyperne bliver udstillet på det anerkendte Milan Design Week 2019* hvor de vil konkurrere om Grand Prix Prisen.
For at forberede finalisterne på Milano Design week, giver Lexus også ét helt unikt mentorprogram, der giver hver finalist en eksklusiv mulighed for at modtage direkte, hands-on vejledning fra anerkendte professionelle der deler ud af deres værdifulde viden og erfaring med at producere en prototype, og meget mere.
Lexus Design Award hjemmeside: LexusDesignAward.com
Officielle hashtags: #LexusDesignAward; #MilanDesignWeek
* Verdens største design udstilling, også kendt under navnet Salone Del Mobile, presenterer events og udstilling af brands og designere i mange kategorier, inklusiv møbler, mode og tekstiler.