2018 lexus lda hero

LEXUS DESIGN AWARD

FINALISTER TIL LEXUS DESIGN AWARD OFFENTLIGGJORT FOR 2018

Lexus International har nu offentliggjort de 12 finalister til Lexus Design Award 2018. Nu i sit sjette år inviterer konkurrencen unge designers til at byde ind med idéer baseret på årets tema "CO-", baseret på den latinske præfiks der betyder 'med' eller 'sammen i harmoniø. "CO-" udforsker mulighederne for hvordan design kan finde løsninger og overkomme forhindringer til en række globale udfordringer med harmonisk integration af natur og samfund.
Dette års Lexus Design Award involveret et højt niveau af deltagelse, med deltagere over 1300 indsendelser fra 68 lande. Sir David Adjaye, en af dommerne sagde "det har være spændende at få en indsigt i hvordan den næste generation af designere oversætter nye koncepter og filosofier til innovative løsninger til de fundamentale udfordringer af verdenen idag." Tidligere finalister og vindere har fået yderligere sycces inklusiv 2014s Iris af Sebastian Scherer, som vandt den tyske Design Award 2016 og 2015s Sense-Wear af Caravan der vandt Venice Design Weeks Wearable Technologies Contest i 2016.
Tolv finalister blev valgt af en velkendt dommerpanel, som blev yderligere styrket ved at tilføje verdensberømte arkitekter Sir David Adjaye og Shigeru Ban. Iblandt de 12 finalister, blev fire (se nedenfor) udvalgt til at lave prototyper af deres designs med vejledning fra etableret kreative: Lindsey Adelman, Jessica Walsh, Sou Fujimoto og Formafantasma.
De fire prototyper og detaljeret præsentationstavler fra de andre otte finalisters designs bliver udstillet som del af Lexus Design Eventet til Milan Design Week i April. De 12 finalister præsenterer deres værk for et dommer panel og de internationale medier. Efterfølgende bliver en Grand Prix vinder udvalgt.

MERE INFORMATION OG BILLEDER FINDES PÅ:

Lexus Design Award hjemmeside: https://www.lexus-int.com/lexus-design-award
Instagram: @lexusdesignaward
Officielle hashtags: #LexusDesignAward; #MilanDesignWeek;

Flere detaljer om Lexus deltagelse i 2018 Milan Design Week* bliver offentliggjort i midt Februar på Lexus Design Event hjemmeside.

*Verdens største design udstilling, også kendt under navnet Salone Del Mobile præsenterer events of udstillinger af brands og designere i mange kategorier som f.eks. møbler, mode og stof.