2017 lda finalists thumb

LEXUS DESIGN AWARD 2017 FINALISTER OFFENTLIGGJORT

Lexus International har offentliggjort de 12 finalister til Lexus Design Award 2017. Startet i 2013 for at stimulere idéer til at skabe en bedre fremtid, fejrer Lexus det 5. jubilæum af denne design konkurrence der støtter unge designere og kreative hjerner verdenen over. Lexus Design Award 2017 fik 1.152 indsendelser fra 63 lande, under temaet "YET"
Som følge af den filosofiske sjæl af Lexus innovation, er YET meget passende til det 5. jubilæum af konkurrencen. "Yet" inspirerer os til at finde en synergi ved at sammensmelte to ting der ellers ikke ville passe sammen, fx voluminøst men ærodynamiskt design. Ved at få to kontrastive elementer til at harmonere, åbner "Yet" op for visionære tanker, progressiv design og skaber nye oplevelser for verdenen.
I November 2016, blev en panel af verdensberømte designere og kreative hjerner valgt til at bedømme indsendelserne. De valgte 12 finalister.
Ud af disse 12, blev følgende fire valgt til at lave prototyper af deres designer ved hjælp af vejledning fra kendte designere.
For at give kreativ vejledning til finalisterne har Lexus udvalgt 4 mentors: arkitekter og designere Neri & Hu, designer Max Lamb, designer/arkitekt Elena Manferdini og kunstner/arkitekt Snarkitecture. De var alle mentorer sidste år også.
De fire prototyper og detaljeret præsentationstavler fra de andre otte finalisters designs bliver udstillet som del af Lexus Design Eventet til Milan Design Week i April. Eventet kører fra d. 3. april til d. 9 april. D. 3. April vil finalisterne præsentere deres designs til dommerne og de internationale medier. Dommerne vil bedømme dem og udvælge en Grand Prix vinder, som det vigtigst i Lexus Design Award cyklussen.

MERE INFORMATION OG BILLEDER FINDES PÅ:

Lexus Design Award hjemmeside: https://www.lexus-int.com/lexus-design-award
Instagram: @lexusdesignaward
Officielle hashtags: #LexusDesignAward; #MilanDesignWeek;