Lexus Design awards entries open

LEXUS DESIGN AWARDS - ÅBEN FOR INDSENDELSER

I forlængelse af vores engagement i at skabe en bedre verden gennem design, har Lexus åbnet for indlæg til Lexus Design Award 2018. Årets kreative tema er "CO-", et Latinsk præfiks der betyder 'med' eller 'sammen i harmoni'.

STØTTE DESIGNTALENT

Startet i 2013, er prisen en international platform der identificerer og anerkender den næste generation af globale kreative hjerner og designere. Hvert år er der tusindvis af unge kreative talenter der håber at blive valgt til den sidste runde. Tolv finalister og deres værk vil blive introduceret for designfællesskabet og interesseret på Milan Design Week 2018 - Salone Del Mobile, verdens største design udstilling. Efter dette vil fire indgå i et mentorprogram og få vejledning og støtte fra etableret globale designere, samt få et budget på 3 millioner JPY (over 175,000 DKK) til at udvikle prototyper af deres idéer.

KONCEPTER AF "CO-"

Temaet for Lexus Design Award 2018 er "CO-" et Latinsk præfiks der betyder 'med' eller 'sammen i harmoni'. Vi tror på at fantastisk design kan sikre at naturen og samfundet kan eksistere harmonisk side og side, så på den måde er "CO-" en tilgang der giver Lexus brandet mulighed for at udforske sit eget potentiale, samt potentialet af klimaet ved at skabe nye muligheder gennem samarbejde, koordinering og forbindelser. Nu har unge designere muligheden for at udforske "CO-" og inspirerer en bedre verden.

DOMMERE & MENTORS

Dommerne der bedømmer designene er globalt anerkendte designere der arbejder inden for flere forskellige genrer. Udover det tilbydes der vejledning fra designere der kan dele ud af deres viden og give konkret støtte. De vejleder de valgte kandidater til at udløse deres fulde potentiale gennem udviklingen af prototyper af deres innovative idéer. Dommerne og mentorerne deler Lexus tanke om at fantastisk design gør verdenen bedre.
Dommerne og Mentorerne bliver udnævnt i August.

UDSTILLINGEN

I løbet af Milan Design Week, bliver alle finalisternes værk udstillet i Lexus oplevelses rum. Dommerne vil der bedømme de fire prototyper for at udvælge Grand Prix vinderen for 2018. Tidligere vindere har haft succes i at udvikle deres idéer til produkter.

ANSØGNINGSDETALJER

Ansøgning til Lexus Design Award 2018 bliver accepteret fra d. 24. juli til d. 8. oktober. For mere information om ansøgningsprocessen, besøg: LexusDesignAward.com. De tolv finalister bliver offentliggjort i starten af 2018.

LEXUS SHORT FILMS: SÆSON 4 - ÅBEN FOR INDSENDELSER