DESIGN

SIGNATURE STYLING

Vores tilgang til design defineres af designsproget L-Finesse. Men hvad betyder det? Vi giver vores kunder det sidste nye inden for design og teknologi og stræber efter præcision i alt hvad vi skaber.

L-FINESSE

Bag dette princip ligger tre kerneværdier som inspirerer og styrer hver eneste beslutning vi tager.

 • På forkant med forventninger

  Helt på linje med konceptet Omotenashi – gæstfrihed i den sande japanske ånd – gør vi mere end bare at opfylde førernes behov og ønsker. Vi forudser dem og giver dem en fantastisk køreoplevelse.

  Stilren enkelthed

  Uanset hvad vi skaber skal det være en nydelse at bruge og betragte. Al overflødig kompleksitet skal skæres fra, så intet kommer i vejen for en køreoplevelse som vækker følelser.

  Fængslende elegance

  Alle vores biler skiller sig ud og fanger blikket. Men de fastholder også folks opmærksomhed. Jo mere man kigger, desto mere drages man. Det er ikke så underligt at vores designere taler om ’visuelle rejser’.

SPINDELGITTER

Spindelgitteret er et af de klassiske kendetegn ved en Lexus. Et dristigt udtryk som ikke er til at overse. Ikonografien består men justeres diskret over tid og på tværs af modeller.

L-FORMEDE FORLYGTER

De L-formede lygter i kombination med spindelgitteret skaber et udtryk med gennemslagskraft. Vores navn træder frem i både forenden og bagenden af hver model. Vi udvikler os løbende og lygterne er dermed et resultat af den seneste teknologiske og stilmæssige udvikling.

KARAKTERISTISK PROFIL

En Lexus har altid en iøjnefaldende profil. Den er strømlinet for at fremhæve den sofistikerede aerodynamik og har dybe linjer som afspejler det første bogstav i vores navn. Design, håndværk, ingeniørkunst og ydeevne smelter sammen for at opfylde et samlet og klart defineret mål.