DESIGN

SIGNATURE STYLING

Vores tilgang til design defineres af designsproget L-Finesse. Det betyder, at vi leverer det sidste nye inden for design og teknologi, og vi stræber efter præcision i alt hvad vi kreerer.

L-FINESSE

Vores tilgang til design bygger på tre kerneværdier, som inspirerer og styrer hver æstetiske beslutning.

 • Forudse behov

  På linje med konceptet Omotenashi – gæstfrihed i den sande japanske ånd – gør vi mere end bare at efterleve førernes behov og ønsker. Vi forudser dem og kan derfor give den fantastiske køreoplevelse.

  Stilren enkelthed

  Uanset hvad vi skaber, skal det være en fornøjelse at se og røre ved. Overflødig kompleksitet skæres fra, så intet kommer i vejen for en køreoplevelse som vækker sanserne.

  Fængslende elegance

  Alle vores biler skiller sig ud og skaber blikfang. Samtidig med at de vækker en nysgerrighed hos beskueren. Jo mere du kigger, desto mere drages du. Det er, hvad vores designere kalder ’visuelle rejser’.

SPINDELGITTER

Spindelgitteret er et af de klassiske kendetegn ved en Lexus. Et dristigt udtryk som ikke er til at overse. Ikonografien består, men udvikles over tid og på tværs af modeller.

L-FORMEDE FORLYGTER

De L-formede lygter i kombination med spindelgitteret skaber et stærkt udtryk. Vores navn er fremtrædende i både foran og bag på hver model. Vi udvikler Lexus kontinuerligt, og lygterne er et resultat af den seneste teknologiske og stilmæssige udvikling.

KARAKTERISTISK PROFIL

En Lexus har en karakteristisk profil. Den er strømlinet for at fremhæve den sofistikerede aerodynamik og har dybe linjer som afspejler det første bogstav i navnet. Design, håndværk, ingeniørkunst og ydeevne smelter sammen for at skabe den perfekte Lexus.