a1c5aff9679455a233086e26b72b9a06

LEXUS NYHEDER

LEXUS SLÅR DØRENE OP MED EN VERDENSPREMIERE

Når det japanske luksus livsstilsbrand, Lexus, slår dørene op til sin helt nye brand store i Søborg på lørdag 12. juni, vil man efter otte års pause fra markedet i Danmark for første gang igen kunne opleve et udvalg af de nyeste Lexus-modeller fra det kommende, danske modelprogram. Et af de store trækplastre er den helt nye generation af SUV’en, Lexus NX, der har verdenspremiere samme dag.

Lexus er på vej tilbage på det danske marked. Et af de første skridt bliver taget i den kommende weekend, når Lexus København inviterer alle interesserede indenfor i den nybyggede brand store på Dynamovej 10 i Søborg. Samtidig byder det japanske luksus livsstilsbrand på en ægte verdenspremiere i de nye lokaler.

Den helt nye og anden generation af SUV’en, Lexus NX, har nemlig verdenspremiere selv samme dag, og helt eksklusivt vil man i Lexus Københavns brand store fra lørdag 12. juni til og med tirsdag 15. juni kunne se den helt nye Lexus NX udstillet.

Udover den helt nye Lexus NX er der desuden også særligt fint besøg i dagene frem til 15. juni af den opsigtsvækkende sportsvogn, Lexus LC. Da det jo er juni, vil den skarpe luksus-coupé blive udstillet i sommerklæder – altså i en eksklusiv cabriolet-udgave.

I samme lokaler vil man også kunne opleve den nyeste generation af den model, det hele begyndte med for over 30 år siden, da Lexus-mærket første gang blev introduceret. Der er selvfølgelig tale om femte generation af luksus limousine-modellen, Lexus LS, der vakte opsigt allerede ved introduktionen af første generation i 1989, og som siden gang på gang har imponeret med ekstrem høj komfort og innovative teknologiske løsninger.

Fælles for både den helt nye generation Lexus NX, sportsvognen Lexus LC Convertible og luksus limousinen, Lexus LS, er, at de er på en ekstraordinær gæstevisit og derfor forlader Lexus Københavns brand store igen efter 15. juni.

Det er naturligvis muligt at opleve andre modeller fra det kommende danske modelprogram fast fra på lørdag 12. juni. Her venter bl.a. også den kompakte SUV, Lexus UX, der både vil kunne fås som almindelig fuldhybridbil og som elbil, den elegante sedan, Lexus ES, samt den store SUV, Lexus RX.

Åbningstiderne for den nye Lexus København brand store er mandag til fredag fra kl.9 til 17 og søndag fra kl.11 til 16. I den kommende weekend er dørene dog åbne både lørdag 12. juni og søndag 13. juni fra kl.11 til 16.

Her kan man udover de udstillede modeller få en forsmag på den brand store, der er bygget efter Lexus’ globale retningslinjer for at kunne give kommende kunder den ypperste kundeoplevelse.

Først når Lexus officielt træder ind på det danske marked igen til efteråret, vil det være muligt også at prøvekøre Lexus-modeller og desuden få den fulde Lexus-oplevelse, når man besøger brand store i Søborg.

Man kan læse mere om Lexus på www.lexus.dk og tilmelde sig det digitale nyhedsbrev, hvis man vil have mere information, når salget af fabriksnye biler åbner i Danmark.