2018 lexus lc yellow hero 1920x1080 v2 new

LEXUS LØFTER SLØRET FOR NY
LC YELLOW EDITION

Lexus har offentliggjort en ny Yellow Edition af den betagende smukke luksuscoupé LC. Med sin unikke kombination af SPORT+-dynamik, eksteriørdesign og et luksuriøst interiør leverer Yellow Edition overlegne køreegenskaber og suveræn komfort som er forfinet til perfektion af tusindvis af designere, ingeniører og teknikere.

 • 2018 lexus lc yellow unique handling 810x1080 v2 new

  KØREEGENSKABER OG STABILITET I SÆRKLASSE

  LC Yellow Edition har LC Sport+-specifikationer som leverer avancerede køreegenskaber og en ydeevne i topklasse. Den er udstyret med Lexus Dynamic Handling, Variable Gear Ratio Steering (VGRS) med styring på alle fire hjul som kontrollerer styrevinklen på for- og baghjul uafhængigt af hinanden, og Torsen® spærredifferentiale med begrænset slip.

  Kombinationen af disse avancerede systemer leverer adræt og sikker manøvrering og en fremragende respons fra bilen.

  De gør føreren i stand til at udnytte det fulde potentiale i LC-modellens globale GA-L-platform som har et lavt tyngdepunkt og en fremragende balance.

  Derudover er bilen udstyret med 21’’ svejsede fælge og et tag i kulfiberforstærket plastkomposit, som reducerer vægten og øger styrken. Den aktive hækspoiler i kulfiber aktiveres ved hastigheder over 80 km/t. og forhindrer bagvognen i at løfte sig, så man opnår større stabilitet ved høje hastigheder.

 • 2018 lexus lc yellow colour combinations 810x1080 v3 new

  EKSTERIØRFARVEN FLARE YELLOW

  Flare Yellow er skabt specifikt til LC og vækker følelser der matcher bilens adrætte køreegenskaber. Der påføres flere lag for at skabe en utroligt kromogen gul farve. Farven opnås ved hjælp af to forskellige lag overfladebehandlinger, en gul med høj farvemætning og en funklende mica-base.

  Det resulterer i en nuance med en højere farvemætning og glans end noget andet Lexus har produceret.

 • 2018 lexus lc yellow superior interior 810x1080 v2 new

  KVALITET OG KOMFORT I KABINEN

  Det særlige farvetema går igen i kabinen, hvor de sorte dørpaneler fremhæves af Alcantara-indlæg i en varm, gul farve. Den gule farve er også brugt til kontrastsyningerne på de hvide lædersæder, instrumentpanel, rat og armstøtten i midten. Et fremragende eksempel på Takumi-håndværk der kendetegner den luksus som Lexus leverer. I kabinen er der også Head up-display, sort loftsbeklædning i Alcantara og elektrisk 10-punktsjustering af forsæderne i hvidt semianilinlæder.