2020 lexus yacht ly 650 premiere hero

NYHEDER FRA LEXUS

PREMIERE PÅ LEXUS’ NYE LUKSUSYACHT

  • Et helt nyt eksempel på Lexus’ ambitioner om at levere innovative og fantastiske oplevelser.
  • Lexus’ designsprog kommer til udtryk på helt nye måder i form af en 65-fods yacht.
  • Exceptionel ydeevne og lydløshed der er passende for en flagskibsmodel.
  • En brugeroplevelse ud over det sædvanlige takket være avanceret teknologi.
  • Kvalitetshåndværk og Toyota Production System sikrer en høj kvalitet.
  BOCA RATON, FLORIDA, USA — Som et led i deres fortsatte bestræbelser på at levere innovative og fantastiske oplevelser havde Lexus den 19. september 2019 verdenspremiere på deres luksusyacht Lexus LY 650 i Boca Raton.
  LY 650 er en manifestation af Lexus’ ambitioner om at skabe innovative og fantastiske oplevelser, der rækker ud over bilernes verden. Luksusyachten har et unikt udseende og en fremragende ydeevne, og den er baseret på Lexus Sport Yacht Concept, som så dagens lys for første gang i januar 2017. Lexus, som vil være et ægte luksuslivsstilsbrand, har fået avanceret teknologi og fantastisk håndværk til at gå op i en højere enhed og levere en uovertruffen oplevelse som stimulerer sanserne og overgår ejerens forventninger – nu også til havs. Premium yachten LY 650 er den seneste manifestation af Lexus’ CRAFTED-filosofi hvor en udsøgt sans for hver eneste detalje og proaktiv gæstfrihed inkluderes i alle de aspekter, hvor det er muligt.
  Skrogets form, den brede agterstævn og de smukke kurver giver LY 650 et mageløst og iøjnefaldende udseende. Samarbejdet med den italienske yachtdesigner Nuvolari Lenard*1 har resulteret i et avanceret design og et komfortabelt indendørs opholdsrum, hvor alle detaljer er af høj kvalitet. For at kunne levere en sejloplevelse med den samme medrivende ydeevne som en Lexus har yachten et let og meget stift skrog bestående af en kombination af CFRP (kulfiberforstærket plastik) og GFRP (glasfiberforstærket plastik) som er udviklet i samarbejde med Marquis Yachts LLC*2. Derudover er LY 650 udstyret med LY-Link – avanceret konnektivitetsteknologi til både som viser vigtig information og giver kontrol over en række af yachtens kontrolfunktioner.
  LY 650 bygges i samarbejde med bådebyggerne på Marquis Yachts i Pulaski, Wisconsin i USA. I forbindelse med at LY 650 blev sat i produktion indførte Marquis Yachts det velkendte Toyota Production System i deres produktionsprocesser for at øge effektiviteten og kvaliteten. Den nye yacht kunne beundres på Fort Lauderdale International Boat Show i Florida fra 30. oktober til 3. november 2019.
  Direktør Akio Toyoda udtalte: "LY 650 er et symbol på den udfordring som Lexus har taget op. Vi vil være et ægte luksuslivsstilsbrand og række ud over bilernes verden. Et team bestående af folk fra Toyota og Marquis Yachts implementerede Toyota Production System på bådeværftet for at forbedre produktiviteten og kvaliteten. Dermed kunne Lexus’ CRAFTED-filosofi om proaktiv gæstfrihed og sans for hver eneste detalje gøres til virkelighed i form af en luksusyacht. Jeg glæder mig virkelig til at se den avancerede LY650 vise sig frem på verdenshavene i al sin skønhed og høje kvalitet. Som virksomhed inden for mobilitetssegmentet afsøger vi mulighederne for også at levere mobilitet til havs.”

  LEXUS’ DESIGNSPROG KOMMER TIL UDTRYK PÅ HELT NYE MÅDER I FORM AF EN 65 FODS YACHT

  Flybridge-yachten LY 650 har samme dynamiske udformning og svungne linjer som Lexus Sport Yacht Concept og er både elegant og sporty. Med sin stærke og fremtrædende forstavn og det dynamiske skrog, som er et af de bredeste i denne klasse, melder LY 650 tydeligt sin ankomst. Den coupélignende taglinje og markerede agterstavn understreger LY 650s evner til søs.
  Premieremodellen fås også i en tofarvet version som fremhæver bådens unikke form og afspejler Lexus Sports Yacht Concept fra 2017. Detaljer i metallic-farver på forstavn, sidevinduer og de L-formede luftindtag er med til at give denne Lexus-yacht sit ikoniske udseende.
 • 
 

 
  2020 lexus yacht ly 650 premiere LR01 interior

  Interiøret byder på en kombination af avanceret design og ’omotenashi’ (japansk gæstfrihed som med stor varme forudser og opfylder folks behov) og leverer den høje kvalitet der kendetegner Lexus. Temaet er holdt i hvidt og formidler en følelse af åbenhed, mens de svungne linjer og den kreative belysning giver passagererne en fornemmelse af behagelig luksus.

  Salonen har en gennemtænkt udformning med dobbelte kaptajnsstole og sofaer i den forreste del og en kabys i agterdelen. Under salonen er der tre elegante sovepladser med over to meters loftshøjde og hvert sit toilet med brusekabine.


 

 
  2020 lexus yacht ly 650 premiere LR02 advanced technology

PREMIERE PÅ LUKSUSYACHT

EXPERIENCE AMAZING MED AVANCERET TEKNOLOGI

LY-Link er en avanceret konnektivitetsteknologi til både som viser og deler vigtig information. Teknologien kan anvendes til at overvåge fartøjet og man kan få notifikationer via sms hvis der registreres nogen uregelmæssigheder. Derudover kan brugerne via en smartphone tænde og slukke for visse komponenter såsom yachtens aircondition og belysning.

Når man sidder i kaptajnsstolen får man serveret både stil og brugervenlighed i form af et flot instrumentpanel med touchscreen-betjening.

Som tilvalg kan man få et Mark Levinson®-surroundsystem med subwoofer, som leverer en altomsluttende koncertsalslignende lydoplevelse i salonen.


 

 
  2020 lexus yacht ly 650 premiere LR03 quality craftsmanship

PREMIERE PÅ LUKSUSYACHT

KVALITETSHÅNDVÆRK OG INDBYGGET KVALITET MED TOYOTA PRODUCTION SYSTEM

LY 650 produceres af de ekstremt dygtige bådebyggere hos Marquis Yachts i Wisconsin. Deres omfattende erfaring med både og Takumi-håndværk træder tydeligt frem i hvert eneste håndstøbte og håndmalede skrog som konstrueres med den samme utrolige præcision der går igen i samtlige i forarbejdnings- og svejseprocesser. De rustfri stålbeslag til dækket som håndlaves in-house til hver enkelt yacht ud fra Takumi-principperne, de mange omhyggeligt tilpassede og håndforarbejdede bestanddele og møbelkomponenter i ægte træ og de håndsyede materialer til sæderne, byder på et væld af smukke detaljer.

I forbindelse med at LY 650 blev sat i produktion, indførte Marquis Yachts det velkendte Toyota Production System med særligt fokus på rigningsprocesserne og en konstant forbedring af det udførte arbejde for at øge effektiviteten og kvaliteten.