2019 lexus ly 650 luxury yacht hero

08 / 08 / 2019

LEXUS LY 650 LUXURY YACHT REVEALED

 • Det har altid været Lexus’ mål at skabe fantastiske biler og det kommer til udtryk i de smukke håndlavede dørpaneler på LS 500 samt i den komplekse lakeringsproces, inspireret af morpho-sommerfuglen der resulterer i den betagende farve Structural Blue. Lexus benytter enhver mulighed for at optimere hver eneste touchpoint. Den marine satsning er endnu et bevis på at Lexus aldrig har holdt sig tilbage fra at gå nye veje – både i og uden for bilverdenen.
  Lexus evaluerer løbende hvad der skal til for at give en oplevelse af luksus og har derfor brugt mad, design, film og mere alternative midler til at fostre interaktioner. Lexus Internationals direktør Yoshihiro Sawas vision om Lexus som et brand der “udforsker, hvordan vi kan give vores gæster innovative og fantastiske oplevelser” har ført til partnerskaber med nogle af verdens fornemste udbydere af oplevelser som lever op til udtrykket ’Experience Amazing’.
  Nu vender Lexus tilbage til vandet med sit seneste bud på en Lexus-yacht i form af LY 650. Yachten er baseret på Lexus’ nyeste designsprog, L-finesse, som anvendes uden for bilernes verden og LY 650 viderefører mange aspekter fra den betagende Lexus Sport Yacht Concept.
 • 2019 lexus ly 650 luxury yacht landscape
 • LEXUS’ TAKUMI-MESTRE OG MARQUIS-LARSONS HÅNDVÆRKERE

  Offentlighedens store interesse for Lexus Sport Yacht Concept var opmuntrende, og den efterfølgende indsats på det maritime område fik næring af Lexus’ vicedirektør Shigeki Tomoyamas ønske om at kunne “præsentere en drømmelignende vision om en luksuriøs livsstil, som i skikkelse af Lexus Yacht fører Lexus’ potentiale for mobilitet ud på havet.” Drømmen gik i opfyldelse og Marquis-Larson Boat Group blev udvalgt til at bygge, sælge og servicere Lexus’ yacht – primært på grund af deres omfattende erfaring med specialfremstillede både og deres dokumenterede ekspertise, som de beviste ved at gøre Lexus Sport Yacht Concept til virkelighed.
  Marquis-Larson er hjemmehørende i Pulaski i Wisconsin og er, takket være en kombination af fremragende håndværk, moderne teknologi og smukt design, den perfekte partner til at virkeliggøre det andet kapitel i Lexus’ yachteventyr. Rygraden i Marquis er deres mesterlige bådebyggere hvoraf mange har været i virksomheden i 30 år. De udgør et perfekt supplement til Lexus’ Takumi-håndværkere som er eksperter inden for deres fag og er indbegrebet af Lexus’ høje kvalitet.
 • 2019 lexus ly 650 luxury yacht portrait

  L-FINESSE SKIFTER ELEGANT FRA BILER TIL BÅDE

  Mange af de mest tiltalende egenskaber ved den 42 fod lange konceptyacht har fundet vej til LY 650. Den nye yacht fra Lexus er 65 fod lang og 19 fod bred og har et iøjnefaldende udtryk i kraft af sin stærke og fremtrædende forstavn, svungne dæk og markerede agterstavn. I profil vil man bemærke at den umiskendeligt Lexus-inspirerede taglinjes elegante kurver flyder sammen med yachtens brede bagparti.

 • KOMMENDE MILEPÆLE OG KONTAKTOPLYSNINGER

  Den første Lexus LY 650 forventes at stå færdig i anden halvdel af 2019 så den kan få sin globale debut sidst på året. Hvis man ønsker yderligere information eller er interesseret i at erhverve sig en Lexus LY 650, kan man kontakte:
  Matthew Vetzner
  Vice President of Marketing, Marquis-Larson Boat Group
  +1 920 822 3214
  mvetzner@marquis-larson.com
  SPECIFIKATIONER (foreløbige tal)
   
   
  SPECIFIKATIONER (foreløbige tal)
  Overall length
   
  65’ 5”
   
  19.96 m
  SPECIFIKATIONER (foreløbige tal)
  Beam (width)
   
  18’ 8”
   
  5.72 m
  SPECIFIKATIONER (foreløbige tal)
  Engines
   
  Volvo IPS 1200
   
  Volvo IPS 1350
  SPECIFIKATIONER (foreløbige tal)
  Fuel Capacity
   
  1,000 gal
   
  3,785 l
  SPECIFIKATIONER (foreløbige tal)
  Water Capacity
   
  225 gal
   
  852 l
  SPECIFIKATIONER (foreløbige tal)
  Hold Tank Capacity
   
  170 gal
   
  643 l
  SPECIFIKATIONER (foreløbige tal)
  Staterooms
   
  3
   
  3
  SPECIFIKATIONER (foreløbige tal)
  Heads
   
  3
   
  3
  SPECIFIKATIONER (foreløbige tal)
  Sleeps
   
  6
   
  6

BAGGRUND

Lexus blev grundlagt i 1989 med det formål at udvikle og producere de bedste biler nogensinde og levere den bedst mulige kundeservice. Lexus International blev i 2012 en virksomhed i virksomheden og fik til opgave at koordinere den centrale strategi, planlægning, design, ingeniørarbejde og produktion for brandet.
Den marine forretningsenhed hos Toyota Motor Corporation (TMC) blev grundlagt i 1997 og skulle udvikle premium-yachts ved hjælp af avanceret teknologi og de kvalitetsstyringsmetoder der var blevet forfinet til perfektion i forbindelse med produktionen af Lexus’ luksusbiler. Toyota Marines Ponam-linje har omfattet lystfiskerbåde på 26 og 28 fod og langtursbåde i luksusklassen på 31, 35, 37 og 45 fod med robuste og støjsvage skrog i A5083-aluminiumlegering. Ponam-modellerne drives af højeffektive turbodieselmotorer baseret på motorerne i Lexus’ luksusbiler GX 300d (3,0 liters 4-cylindret turbodiesel) og LX 450d (4,5 liters V8 twin turbo-diesel). Toyotas Ponam-linje er markedsførende i segmentet for premium-yachter i Japan.
Fra 1998 til 2002 udviklede og producerede Toyota Marine også Epic-linjen med vandski- og wakeboard-både i glasfiber, primært var til det amerikanske marked som alle blev drevet af 4,0 liters 1UZ-FE DOHC V8-benzinmotorer fra Lexus’ luksussedan LS 400.
Marquis-Larson Boat Group: Vi er overbeviste om at friheden ved at være ude på åbent vand ikke kan sammenlignes med noget andet. Derfor tilbyder vi seks førsteklasses fritidsbådserier på 16-52 fod: Den nye Marquis, Carver-yachten, den lette Larson-motorbåd, lystfiskerbåden Larson FX til ferskvand, pontonbåden Larson Escape og lystfiskerbåden Striper til saltvand.