YDEEVNE

F-FILOSOFI

Ydeevne handler om meget mere end den kraft som en bil leverer. Det handler om en rendyrket oplevelse: både fysisk og følelsesmæssigt.

EN PASSION FOR YDEEVNE

Vi tager ære i at skabe fantastiske oplevelser. Oplevelser der skærper sanserne, vækker lidenskab, løfter dine færdigheder som fører og forener dig med bilen og vejen. Den tilgang kalder vi F-Philosophy. Når du oplever en F-model, får du en køreoplevelse langt ud over det sædvanlige.

FØDT PÅ RACERBANEN

Hvordan skaber man biler, som er unikke og spændende at køre? Man udvikler og forfiner dem på racerbanen. Vi tester alle vores biler der hvor motorsportsikoner får pulsen til at stige, slår rekorder og kommer først over målstregen.

    lexus lfa born on track
 •     lexus fuji nurburgring

  FØDT PÅ RACERBANEN

  FUJI SPEEDWAY & NÜRBURGRING

  Størstedelen af vores testarbejde foregår på Japans legendariske Fuji Speedway. Det er en af verdens mest krævende racerbaner og inspirationen bag navnet F-Philosophy.

  Derudover tester vi også vores biler på den berømte Nürburgring i Tyskland. Som en hyldest til denne bane, skabte vi en Nürburgring Edition af vores LFA. Den er ikke bare noget helt specielt – den er også utroligt sjælden. Der blev nemlig kun produceret 50 eksemplarer.

  Det var også på Nürburgringen, den nye Lexus LC-luksuscoupé fik sin højt profilerede debut. Den blev afsløret i paradekørslen inden 24-timersløbet på Nürburgring.

 •     lexus performance heritage

  FØDT PÅ RACERBANEN

  SUPERSTAMTAVLE

  Lexus LFA er en superbil på alle tænkelige måder. Den styrker vores tradition for innovation, der er inspireret af racing. Et ægte eksempel på en ambitiøs vision realiseret med stor ekspertise. LFA afspejler den passion, der motiverer os til at flytte grænser.

  LFA skaber den ultimative forbindelse mellem fører og bil. Bilens revolutionære egenskaber afspejles også i andre Lexus-modeller, blandt andet F-modellerne. Det der starter med LFA, overføres hurtigt. Vi bestræber os på at alle Lexus’ modeller leverer den mest udsøgte og medrivende performance. Derfor er racerbanen vores innovationslaboratorium.

INDBEGREBET AF YDEEVNE

Vores mål er at alle Lexus’ modeller skal levere den mest udsøgte og medrivende ydeevne. Derfor er racerbanen vores innovationslaboratorium.

 •     2017 lexus discover performance overview f models

  INDBEGREBET AF YDEEVNE

  F-MODELLERNE

  Vores mål er at alle Lexus’ modeller skal levere den mest udsøgte og medrivende ydeevne. Derfor er racerbanen vores innovationslaboratorium.

 •     lexus performance hub f sport dk

  INDBEGREBET AF YDEEVNE

  F SPORT

  Med F SPORT får hvilken som helst Lexus et strejf af vores F-Philosophy. Din foretrukne model får et løft i form af skarpere design og diskret justering af støddæmperne, som giver en mere sporty kørsel.