2018 lexus safety accessories hero

TEKNOLOGI

LEXUS SAFETY

Din sikkerhed er vores førsteprioritet. Lexus Safety System+ markerer en ny æra inden for forebyggelse af ulykker. Et system, der beskytter dig, dine passagerer og dine medtrafikanter. Lexus Safety System+ støtter og styrker din kørsel og skærper dine sanser, så du altid føler dig tryg i trafikken.

INDBEGREBET AF SIKKERHED

Trafikken kan være uforudsigelig - selv for den mest erfarne bilist. Oplev vores aktive sikkerhedsteknologi og de løsninger vi har udviklet for at forebygge de mest almindelige årsager til ulykker. Din sikkerhed kommer først.

LEXUS SAFETY SYSTEM+

Lexus Safety System+ er vores seneste milepæl inden for bilsikkerhed. Lexus Safety System+ er resultatet af flere årtiers udvikling og forskning i ulykkesårsager. Der indgår fem søjler i systemet til at forebygge de tre primære ulykkesformer: frontalsammenstød, utilsigtede vognbaneskift og ulykker ved nattekørsel.

    safety system accordion

FØRERSTØTTE MED SIKKERHEDSFUNKTIONER

Uanset om du skal parkere eller skifte vognbane, er det vigtigt at være opmærksom på omgivelserne. Lexus har arbejdet innovativt for at skærpe dine sanser med intuitive funktioner, der gør sikker kørsel endnu nemmere.

     2019 lexus driver assist accordion
 • Blind Spot Monitor

  Lad dig ikke begrænse af dit eget synsfelt. Blind Spot Monitor gør dig opmærksom på forhindringer som eventuelt ikke kan ses i bakspejl og sidespejle, så du får overblik over området omkring din bil og kan manøvrere med ro i sindet.

  Læs mere

 • Advanced Parking Support

  Parker sikkert, hver gang. Vores parkeringsfunktioner beskytter dig og din bil ved at gøre dig opmærksom på forhindringer i realtid og øge bremsekraften ved behov.

  Læs mere

 • Adaptive High-Beam System og Two-Stage Adaptive High-Beam System (AHS)

  Adaptive High Beam System er en opgradering af Automatic High Beam System og anvender et kamera oven på bilen til at registrere andre biler. Det tilpasser automatisk forlygterne så du kan lyse vejen foran dig op uden at blænde andre bilister. Two-Stage Adaptive High-Beam System er en videreudvikling af vores Adaptive High Beam System, som giver endnu bedre kontrol over bilens fjernlys.

  Læs mere

LEXUS SAFETY SYSTEM+ A

Med Lexus Safety System+ A kommer vi et skridt nærmere ingen ulykker. Lexus Safety System+ A fås kun til Lexus LS og sætter helt nye standarder for førerhjælp. Vores mest avancerede sikkerhedssystem nogensinde er en videreudvikling af de fem søjler i Lexus Safety System+. Det byder på banebrydende teknologi som øger køreglæden og minimerer risikoen.

    2018 lexus safety adaptive high beam system
 • Lexus CoDrive

  Lexus CoDrive understøtter din personlige kørestil. Systemet indeholder Dynamic Radar Cruise Control, Road Sign Assist og Front Cross Traffic Alert. Den nye Lexus LS har desuden ny Lane Tracing Assist-teknologi som holder dig midt på kørebanen.

  Læs mere

 • Two-Stage Adaptive High-Beam System

  Two-Stage Adaptive High-Beam System er en videreudvikling af vores Adaptive High Beam System som giver endnu bedre kontrol over bilens fjernlys. Systemet har 24 LED-chips i to rækker der bevæger sig uafhængigt af hinanden, så lyset kan dæmpes rundt om en forankørende bil, samtidig med at et vejskilt over bilen stadig lyses op.

  Læs mere

 • Front Cross Traffic Alert

  Kør trygt ud i ethvert vejkryds. Når du nærmer dig et vejkryds, vurderer Front Cross Traffic Alert flowet i trafikken og giver dig besked hvis den registrerer krydsende trafik foran dig.

  Læs mere