2018 lexus safety adaptive high beam system

LEXUS SAFETY SYSTEM

ADAPTIVE HIGH-BEAM SYSTEM (AHS)

 • Adaptive High-Beam er en videreudvikling af Automatic High Beam, som registrerer hvad der er foran bilen og reagerer på det. Adaptive High Beam balancerer behovet for god sigt med hensyn til andre bilister og sætter helt nye standarder for kørsel om natten.
 • 2018 lexus safety adaptive high beam 1

  LEXUS SAFETY

  ADAPTIVE HIGH-BEAM

  Adaptive High-Beam tænder og slukker individuelle LED-chips i hver forlygte for at sikre en intelligent og præcis styring af lysets fordeling. Systemet har et kamera placeret oven på bilen, som registrerer lys fra forankørende og sikrer at vejen foran dig er godt oplyst, samtidig med at systemet med stor nøjagtighed undgår at blænde forankørende og modkørende.

  Dermed kan du nyde maksimal oplysning, når du kører om natten. Samtidig er det mindre stressende, når du ikke konstant skal tænde og slukke fjernlyset.

 • 2018 lexus safety adaptive high beam 2

  LEXUS SAFETY

  TWO STAGE ADAPTIVE HIGH-BEAM

  Two-Stage Adaptive High-Beam System er en videreudvikling af vores Adaptive High Beam System, som giver endnu bedre kontrol over bilens fjernlys. De 24 individuelle LED-chips i forlygterne tændes og slukkes for at styre det oplyste område med stor præcision. Lyset kan dæmpes rundt om en forankørende bil, samtidig med at et vejskilt over bilen stadig lyses op.

Ansvarsfraskrivelse: Anvend aldrig Lexus Safety System i stedet for at køre selv. Læs instruktionerne inden du anvender systemet. Føreren har altid ansvaret for at køre sikkert.