2018 lexus safety overlays drcc

LEXUS SAFETY SYSTEM +

DYNAMIC RADAR CRUISE CONTROL (DRCC)

For at kunne køre så sikkert som muligt med en jævn hastighed skal en bil kunne reagere på sine omgivelser. Dynamic Radar Cruise Control sørger for at du altid holder en passende afstand til den forankørende ved at sænke din fart i tilfælde af, at du kommer lidt for tæt på.
DRCC registrerer langsommere biler foran dig ved hjælp af en millimeterbølgeradar i kølergitteret og et kamera i førerkabinen. Når bilen registrerer en forhindring, sænkes farten automatisk. Hvis det ikke er nok at sænke farten for at undgå en kollision, aktiverer DRCC automatisk bremserne og øger derefter din hastighed igen, når der er fri bane.
DRCC sikrer en behagelig kørsel i mange forskellige situationer. High-Speed Dynamic Radar Cruise Control passer perfekt til kørsel i højere hastigheder, eksempelvis kørsel på motorvej. All-Speed Dynamic Radar Cruise fungerer også ved hastigheder under 40 km/t. så du kan køre trygt i tæt trafik.
Ved at køre med DRCC bliver det nemmere at holde en passende afstand til forankørende biler, især ved bykørsel og når der kommer uventet trafik i vejen.
Ansvarsfraskrivelse: Anvend aldrig Lexus Safety System i stedet for at køre selv. Læs instruktionerne inden du anvender systemet. Føreren har altid ansvaret for at køre sikkert.

MODELLER MED DENNE TEKNOLOGI