front cross traffic

LEXUS SAFETY SYSTEM+ A

FRONT CROSS TRAFFIC ALERT

Beskyt din bil mod krydsende trafik i ethvert vejkryds. Front Cross Traffic Alert registrerer både biler og cykler der passerer på tværs af bilens front, og advarer føreren i head-up-displayet, efterfulgt af et lydsignal hvis der er risiko for en kollision.
Front Cross Traffic Alert benytter en radar på fronten til at registrere biler og cykler, der passerer på tværs af bilen, på helt op til 50 meters afstand. Denne nye teknologi advarer dig i head-up-displayet, som indikerer andre bilers placering 2-4 sekunder inden den passerer på tværs.
Hvis du fortsætter mod krydsende trafik, lyder et signal for at hjælpe dig standse i tide. Front Cross Traffic Alert kan indstilles til tre følsomheder, Far, Mid og Near, så det kan tilpasses optimalt til din kørestil.
På den måde kan du hurtigt og trygt køre gennem trafikerede vejkryds med fuldt overblik over, hvad der sker omkring din bil. I trafik i høj fart, ved kørsel om natten eller andre forhold med nedsat sigtbarhed yder Front Cross Traffic Alert ekstra støtte ved at advare dig om cyklister eller andre biler.
Ansvarsfraskrivelse: Anvend aldrig Lexus Safety System i stedet for at køre selv. Læs instruktionerne inden du anvender systemet. Føreren har altid ansvaret for at køre sikkert.

MODELLER MED DENNE TEKNOLOGI