Datoen eller tidspunktet er ikke tilgængelig

PRIVATLIVSMEDDELELSE

Privatlivsmeddelelse: Lexus Danmark A/S, som er et registreret binavn for Toyota Danmark A/S, Dynamovej 10, 2860 Søborg og Toyota Motor Europe NV/SA (TME), Avenue du Bourget / Bourgetlaan 60, 1140 Brussels, Belgium indsamler dine personoplysninger med det formål at behandle og besvare din anmodning om fx prøveturer, priser, brochurer, aftaler eller anden anmodning om information om Lexus-produkter, ydelser, apps mv. Vi anvender kun dine personoplysninger til at besvare din anmodning og følge op på denne. Dine...

personoplysninger vil ikke blive delt med andre selskaber. For at vi og du selv kan følge op på dine anmodninger, vil dine personoplysninger blive gemt i 12 måneder efter den dato, hvor du gav os dem, og de vil herefter blive slettet. Denne meddelelse skal læses sammen med Lexus’ generelle privatlivspolitik, som indeholder de generelle regler for behandlingen af dine personoplysninger, og som du skal læse og acceptere.

De informationer, du giver os, bliver ikke brugt eller videregivet til andre, andet end at fuldføre din forespørgsel. For flere informationer, se vores privatpolitik.

PRIVATLIVSMEDDELELSE

Privatlivsmeddelelse: Lexus Danmark A/S, som er et registreret binavn for Toyota Danmark A/S, Dynamovej 10, 2860 Søborg og Toyota Motor Europe NV/SA (TME), Avenue du Bourget / Bourgetlaan 60, 1140 Brussels, Belgium indsamler dine personoplysninger med det formål at behandle og besvare din anmodning om fx prøveturer, priser, brochurer, aftaler eller anden anmodning om information om Lexus-produkter, ydelser, apps mv. Vi anvender kun dine personoplysninger til at besvare din anmodning og følge op på denne. Dine personoplysninger vil ikke blive delt med andre selskaber. For at vi og du selv kan følge op på dine anmodninger, vil dine personoplysninger blive gemt i 12 måneder efter den dato, hvor du gav os dem, og de vil herefter blive slettet. Denne meddelelse skal læses sammen med Lexus’ generelle privatlivspolitik, som indeholder de generelle regler for behandlingen af dine personoplysninger, og som du skal læse og acceptere.

De informationer, du giver os, bliver ikke brugt eller videregivet til andre, andet end at fuldføre din forespørgsel. For flere informationer, se vores privatpolitik.