1. Lexus Electrified
  2. Selvopladende hybrid
  3. Fordele
 SELVOPLADENDE HYBRIDBIL

FORDELE

Lexus' selvopladende hybridbiler er designet til at levere en enestående køreoplevelse ved at kombinere en traditionel benzinmotor med en elektrisk motor, der samarbejder sømløst for at optimere ydeevne og effektivitet.

LAVERE OMKOSTNINGER

Selvopladende hybridbiler er typisk rentable at købe, eje og køre i forhold til en tilsvarende dieselmodel. Over tid kan du opnå betydelige besparelser på vedligeholdelse, da et hybridsystem fx ikke har en kobling, tandrem, startmotor eller et vekselstrømsgenerator. Udgifter til udskiftning af reservedele reduceres også markant, da hybridbiler slider mindre på bremseklodser og dæk.

Et årligt hybrid helbredstjek er den bedste måde at sikre dig, at du får mest muligt ud af din hybridbil fra Lexus. Et hybrid helbredstjek er gratis, og indgår i alle serviceeftersyn hos Lexus. Hvis der er længe til dit næste serviceeftersyn, kan du naturligvis også få udført et enkeltstående hybrid helbredstjek.

ENKLERE DRIFT

En selvopladende hybridbil har ingen ladekabler og ingen kompromiser. Du behøver aldrig tilslutte en hybridbil til en ladestander. Den er altid klar til at tage med dig på dit næste eventyr og styrer selv den mest energieffektive drift under din kørsel.

SIKKER OG KOMFORTABEL

Lexus’ hybridbiler er alle udstyret med automatgear som standard, hvilket gør dem enkle og behagelige at køre. Alle Lexus’ modeller, som er testet i Euro NCAP, har fået 5 stjerner og som en ekstra tryghed, kommer de med en garanti på bilens hybridkomponenter (batteri, kontrolenheder og inverteren).