1. Lexus Electrified
  2. Selvopladende Hybrid
  3. Fordele
 

FORDELE

Lexus’ selvopladende hybridbiler efterlader et mindre aftryk på både miljøet og din pengepung. På grund af optimal brændstofeffektivitet og reduceret emission, kan du samtidig reducere omkostningerne til vedligeholdelse og drift.

GRØNNERE

Vores selvopladende hybridsystemer er miljørigtige og reducerer skadelig emission til en tiendedel af, hvad der kræves i 2014 Euro 6 Diesel Standard. Mange større byer i EU har introduceret miljøzoner som en del af EU's målsætning om at blive klimaneutral.

Køretøjer med høj udledning er enten udelukket fra at køre ind i området eller bliver opkrævet afgifter for at gøre det. Køretøjer med lav udledning, som Lexus’ hybridbiler, har derimod fri adgang.

LAVERE OMKOSTNINGER

Selvopladende hybridbiler er typisk rentable at købe, eje og køre i forhold til en tilsvarende dieselmodel. Over tid kan du opnå betydelige besparelser på vedligeholdelse, da et hybridsystem fx ikke har en kobling, tandrem, startmotor eller et vekselstrømsgenerator. Udgifter til udskiftning af reservedele reduceres også markant, da hybridbiler slider mindre på bremseklodser og dæk.

Et årligt hybrid helbredstjek er den bedste måde at sikre dig, at du får mest muligt ud af din hybridbil fra Lexus. Et hybrid helbredstjek er gratis, og indgår i alle serviceeftersyn hos Lexus. Hvis der er længe til dit næste serviceeftersyn, kan du naturligvis også få udført et enkeltstående hybrid helbredstjek.

ENKLERE DRIFT

En selvopladende hybridbil har ingen ladekabler, ingen diesel og ingen kompromiser. Du behøver altså aldrig tilslutte en hybridbil til en ladestander. Den er altid klar til at tage med dig på dit næste eventyr.

 

SIKKER OG KOMFORTABEL

Lexus’ hybridbiler er alle udstyret med automatgear som standard, hvilket gør dem enkle og behagelige at køre. Alle Lexus’ modeller, som er testet i Euro NCAP, har fået 5 stjerner og som en ekstra tryghed, kommer de med en garanti på bilens hybridkomponenter (batteri, kontrolenheder og inverteren).