Benefits Hero Image

ALL-ELECTRIC

FORDELE

Ingen emissioner, bedre økonomi og endnu bedre sikkerhed: all-electric Lexus byder på luksus, kompromisløse kræfter og en fantastisk køreoplevelse.

    Parallax Image 1 Zero Emissions

FORDELE

NUL EMISSIONER

En elektrisk motor, med ingen CO2 udledning er resultatet af 15 års banebrydende forskning. Du bidrager ikke til forurening, men får en motor med en fantastisk ydeevne.

Når batteriets levetid er udløbet, har vi et retur-system så vi sikrer at det bliver sikkert og ansvarligt håndteret.

    Parallax Image 2 Low Running Costs

FORDELE

LAVE OMKOSTNINGER

Du sparer så snart du begynder at køre. Diesel og benzin er fjernet fra regningen, så du ikke længere skal tage højde for de vekslende oliepriser. Elpriser plejer at være mere stabile og nemmere at forudse.

Vedligeholdelsen af din elbil er også lettere. Elbiler har færre dele, ingen udstødning, mindre og mere effektive kølesystemer, ingen olie, ingen filtrer og ingen tidsregulerende-bælter. Det slider mindre på bremserne. Få mere tid på vejen og mindre på værkstedet.

    Parallax Image 3 Noise Levels

FORDELE

UTROLIG LAVT STØJNIVEAU

Tidlige start og midnatsture der ikke vækker naboerne. Den elektriske motor kører fantastisk, i næsten fuld stilhed.

At sidde bag rattet er en afslappende oplevelse - kun den stille lyd af gummi på asfalt der afslører bilens store kræfter. Fremtiden lyder stille.

    Parallax Image 1 Check Your Instruments and Engine

FORDELE

TRIED AND TESTED

Tillid og sikkerhed er en kritisk del af en fantastisk køreoplevelse. Lexus' elmotor er blevet testet af mestre, der har kørt flere millioner kilometer for at raffinere hver enkelt detalje i ydeevnen.

Alle vores biler er udstyret med det avancerede Lexus Safety System+ og takket være en bedre balance mellem den optimale placering af dele som batteriet og elmotoren, nyder du øget kontrol bag rattet. Steer-by-wire teknologi fjerner behovet for en mekanisk kobling, så du kan nyde uforstyrret styring og en meget responsiv bil.