2019 lexus es hybrid hero

DEN NYE ES

FORBERED DIG PÅ EN NY VERDEN

Den nye ES har taget et kvantespring inden for design, luksus, køreglæde og innovativ teknologi.

MØD ES

En eksklusiv og opsigtsvækkende sedan, med et nyt og modigt design. Vi har gjort den nye Lexus ES lavere, bredere og slankere. Og kombineret en fantastisk coupé-lignende silhuet med rummelighed og raffinement. ES leverer elegance og komfort i en helt enestående bil.


 

 
  2019 lexus es hybrid key features
 • Et modigt nyt look

  Lexus ES har en elegant sideprofil og et lavt tyngdepunkt, takket være chassiset. Og på trods af den slanke coupé-taglinje, giver ES masser af benplads og plads til passagerer på bagsædet.

  Læs mere om design

 • Betagende præcision

  Vores Takumi-mestre overvåger produktionen af bilen og sørger for at alle detaljer på bilen står skarpt, fra sømmen på sæderne til den stilsikre dekoration i F-aluminium, som er inspireret af skønheden i et japansk hadori-poleret sværd.

  Læs mere om Takumi-mestrene

 • Innovativ teknologi

  Med head up-displayet og kørestilsvælgeren placeret tæt ved rattet, kan du koncentrere dig om din kørsel. Avanceret HMI (Human Machine Interface) kombinerer et æstetisk design med intuitiv betjening, og du kan indstille dine skærme, så de passer til dine personlige præferencer.

  Læs mere om innovativ teknologi

 • 5-stjernet sikkerhed

  Uanset hvor du kører hen, kan du være tryg ved, at du kører i den sikreste sedan, der nogensinde er testet. Lexus ES har nemlig fået den prestigefyldte 5-stjerneklassifikation af Euro NCAP. Alle modeller er udstyret med det nyeste Lexus Safety System+, der omfatter avancerede teknologier, som forhindrer tre af de mest almindelige ulykkesformer: Kollisioner bagfra, ved vognbaneskift eller med involvering af fodgængere.

  Læs mere om forbedret sikkerhed

 • F SPORT-styling

  Oplev ekstra funktioner, inklusive to farvevalg, AVS som standard, støddæmpere for- og bag, en bagspoiler, 19” alufælge, et sporty sortskraveret mønster og aluminiumsdetaljer – også på pedalerne.

  Læs mere om F SPORT-styling

OPLEV ES

OPLEV ES

Modellen ovenfor er ikke repræsentativ for udvalget.

ANDRE LEXUS-MODELLER