2018 lexus ls 500h hero

LS

FØDT TIL AT VÆRE PIONER

Intet kommer i nærheden af den banebrydende LS Sedan. Den er et sandt mesterværk i teknik, komfort og luksus.

MØD LS

Den er resultatet af en femårig kreativ rejse. En helt ny, femte generation luksus-sedan, som sætter nye standarder for Lexus premium. Vores designere har altid flyttet grænser, men den nye LS tager teknologien til nye højder med sine agile køreegenskaber og en spændende ydeevne, der ikke går på kompromis med hverken komfort eller luksus.


 

 
  2018 lexus ls key features
 • Takumi-udformet interiør

  Håndlavede dørgreb, Shimamoku-træmønstre og dekorative detaljer inspireret af Edo Kiriko-skåret glas komplimenterer de Takumi-designede lædersæder i den lydsvage LS-kabine.

 • Ægte Omotenashi-velkomsthilsen

  Inspireret af japansk gæstfrihed, kommer LS dig i møde, når du berører dørhåndtaget, og ønsker dig velkommen ved automatisk at sænke forsædet, så du nemt og bekvemt kan sætte dig ind bag rettet.

 • 28-vejs justerbare sæder med Shiatsu-massage

  For at forkæle dig og holde dig frisk efter køreturen, kan det 28-vejs justerbare forsæde udføre Shiatsu-massage, mens bagsædepassagerer kan nyde en lænestol med syv Shiatsu-massageprogrammer og ekstra opvarmning.

 • Mark Levinson® Surround Sound

  Den lydsvage kabine udgør en ideel scene for Mark Levinson®-systemet med Quantum Logic Immersion-teknologi, og et loftophæng som skaber en unik 3D-koncertagtig oplevelse.

 • Hybridteknologi

  Med en Multi Stage Hybrid fortsætter LS med at sætte nye standarder for ydeevne, jævnhed, stilhed og brændstofeffektivitet.

 • Sikkerhed i verdensklasse

  Du får alle fordelene fra vores markedsledende sikkerhedsteknologi, da alle LS-modeller er udstyret med Lexus Safety System+ som standard. For endnu mere avanceret køreassistance tilbyder Lexus Safety System+ A et præ-kollisionssystem med fodgængergenkendelse og Active Steering Assist, Front Cross Traffic Alert, Lexus CoDrive og to-stadie Adaptive High-beam System.

OPLEV LS

Det iøjnefaldende, dynamiske LS-design er perfekt matchet med de fremragende føreregenskaber. Takket være nye og innovative opdateringer tilbyder denne Premium Sedan en enestående smidighed kombineret med suveræn komfort og den bedst tænkelige præstation.

OPLEV LS

Modellen ovenfor er ikke repræsentativ for serien.

ANDRE LEXUS-MODELLER