2019 lexus rxl hero

MØD RX L

PLADS MØDER ELEGANCE

Nyd pladsen og fleksibilitet ved tre sæderækker i den nye elegante RX L.

MØD RX L

Den opgraderede version af den nye RX giver dig fleksibiliteten til at rumme op til seks eller syv personer, mens den bibeholder RX'ens elegante design og forbedrede køreevner. Med funktioner som individuelt klimaanlæg, optimerede sidegardinairbags og elbetjente sæder, vil selv passagererne på tredje række føle sig sikre og beskyttede.


 

 
  2019 lexus rxl key features
 • Tre rækker med luksus

  Den tredje række af sæder i den nye 7-personers RX giver dig mulighed for at transportere to ekstra børn - eller to voksne på kortere ture. Sædet kan betjenes elektrisk fra den anden række eller fra baggagerummet og kan bevæges fremad og bagud med 93 mm, hvilket giver mere benplads til passagererne på tredje række.

 • Modigt design

  Den nye RX viser det nyeste inden for Lexus-design. Den har et mere sofistikeret kølergitter, mere elegante triple LED-forlygter og LED-baglygter med L-motiv. Set fra siden giver markante C-søjler i sort og krom en unik flydende tageffekt.

 • Takumi-håndværk

  Den retsmedicinske opmærksomhed på detaljer hos vores berømte Takumi-håndværkere ses øjeblikkeligt i den nye RX, med præcise lædersømme og Takumi-udformede materialer, der giver kabinen en følelse af moderne og forfinet elegance.

 • Safety

  Det banebrydende Lexus Safety System+ inkluderer et Pre-Collision System, nu med fodgængergenkendelse om natten og cyklistgenkendelse i dagtimerne. Du får Lane Tracing Assist til at hjælpe dig med at blive i din vejbane og BladeScan™ Type Adaptive High-beam System (AHS), der hjælper dig med at genkende fodgængere og vejskilte tydeligere og i en større afstand om natten. Sidst men ikke mindst får du Road Sign Assist, der genkender trafikskilte, der vises via touchskærmen og Dynamic Radar Cruise Control. Og for bedre at beskytte passagererne på tredje række i den nye RX L, redesignede vi endvidere gardinairbagsene.

 • Spændende ydeevne

  Den banebrydende Lexus Self-Charging Hybrid kombinerer intelligent en 3,5-liters V6-benzinmotor med to elektriske motorer, hvilket gør den nye RX L til en ren oplevelse at køre i, uanset hvor turen går hen.

 • Innovativ teknologi

  Inde i den nye RX er den store 12,3” multimedie touchskærm mere intuitiv at kontrollere og giver problemfri adgang til nogle af din smartphones apps via Apple CarPlay og Android Auto.

OPLEV RX L

Sofistikeret design. Udsøgt håndværk. Avancerede drivlinjer. Banebrydende sikkerhedsfunktioner og en række ’next generation’ teknologier. Den nye RX er alt, hvad en luksus-SUV skal være. Lær mere om det her. Og oplev det selv bagefter.

OPLEV RX L

Modellen ovenfor er ikke repræsentativ for serien.

ANDRE LEXUS-MODELLER