2019 lexus rx hero

MØD RX

SOFISTIKERET HELE VEJEN RUNDT

Den nyeste RX sætter endnu en ny standard for Lexus SUV. Den mest behagelige køreoplevelse og et suverænt niveau af luksus.

MØD RX

Denne luksus-SUV udstråler både raffinement og er usædvanligt givende at køre i. Uanset om du vælger en RX 450h Self-Charging Hybrid eller en spændende F SPORT-model, får du nogle af verdens mest avancerede teknologier og den ekstra tryghed ved at have det nyeste Lexus Safety System+ ved hånden.


 

 
  2019 lexus rx key features
 • Modigt design

  Den nye RX viser det nyeste inden for Lexus-design. Den har et mere sofistikeret kølergitter, mere elegante triple LED-forlygter og LED-baglygter med L-motiv. Set fra siden giver markante C-søjler i sort og krom en unik flydende tageffekt.

 • Takumi-håndværk

  Den retsmedicinske opmærksomhed på detaljer hos vores berømte Takumi-håndværkere ses øjeblikkeligt i den nye RX, med præcise lædersømme og Takumi-udformede materialer, der giver kabinen en følelse af moderne og forfinet elegance.

 • Imponerende ydeevne

  Den banebrydende Lexus Self-Charging Hybrid kombinerer intelligent en 3,5-liters V6-benzinmotor med to elektriske motorer, hvilket gør den nye RX L til en ren oplevelse at køre i, uanset hvor turen går hen.

 • Innovativ teknologi

  Inde i den nye RX er den store 12,3”multimedie touchskærm mere intuitiv at kontrollere og giver problemfri adgang til nogle af din smartphones apps via Apple CarPlay og Android Auto.

 • Sikkerhed

  Det banebrydende Lexus Safety System+ inkluderer et Pre-Collision System, nu med fodgængergenkendelse om natten og cyklistgenkendelse i dagtimerne. Du får Lane Tracing Assist til at hjælpe dig med at blive i din vejbane og BladeScan™ Type Adaptive High-beam System (AHS), der hjælper dig med at genkende fodgængere og vejskilte tydeligere og i en større afstand om natten. Sidst men ikke mindst får du Road Sign Assist, der genkender trafikskilte, der vises via touchskærmen og Dynamic Radar Cruise Control.

 • F SPORT

  Black, Black/White eller Flare Red læderbeklædning giver RX F SPORT-modellerne et markant nyt look. Eksklusive sæder har integreret skumdannelse til ekstra sidestøtte, mens aluminiumsindlæg supplerer det smukt udformede rat, inspireret af rattet fra vores ikoniske LFA superbil. F SPORT-gearskifteren er designet med perforeret læder, der matcher rattet og fuldender det sporty look i kabinen sammen med aluminiums-sportspedalerne.

OPLEV RX

Sofistikeret design. Udsøgt håndværk. Avancerede drivlinjer. Banebrydende sikkerhedsfunktioner og en række ’next generation’ teknologier. Den nye RX er alt, hvad en luksus-SUV skal være. Lær mere om det her. Og oplev det selv bagefter.

OPLEV RX

Modellen ovenfor er ikke repræsentativ for serien.

ANDRE LEXUS-MODELLER