MØD DEN FØRSTE ALL-ELECTRIC LEXUS

Når du trykker på 'power' og holder på rattet, bliver du grebet af den første all-electric Lexus. Kør en tur og oplev UX 300es kraftige acceleration og skarpe styring. Den flotte SUV er drevet af en avanceret el-motor, som leverer 150kW (204 hk) og 300Nm af nærmest øjeblikkelig drejningsmoment.

IT’S HOW IT FEELS

Inde i byen eller på snoende landeveje, vil du altid få en sjov og spændende køreoplevelse i UX 300e. Den er både agil og nem at håndtere, takket være bilens lave tyngdepunkt og en ekstra-rigid chassis. Se hvordan UX 300e kører.

UX 300e 5b9521bd-c16c-4cf6-a28a-fadd7ca6bfa8

Hiv for at dreje bilen

Vælg model Comfort Premium Luxury
160
Maks. hastighed (km/t)
7.5
Acceleration 0-100 km/t

EXPERIENCE THE UX 300e

Modellen ovenfor er ikke repræsentativ for hele serien.

    Parallax Image 1 Bold Crossover Design

SPECIFIKATION

KOMPAKT SUV DESIGN

All-electric UX SUV er et fantastisk eksempel på Lexus design features såsom det karakteristiske gitter, stærke linjer, samt et sporty coupé look. Forrest er der unikke kørelys som er placeret i Lexus arrowhead form, op over de stilrene projektor LED forlygter, der fremhæver de karakteristiske Lexus forlygter med L-formet lyssignatur.

Læs mere om Lexus design

    Parallax Image 2 Takumi Craftsmanship

SPECIFIKATION

VERDENSKLASSE ‘TAKUMI’ HÅNDVÆRK

For at sikre verdensklasse håndværk som er et kendetegn på hver eneste Lexus, er UX 300e bygget på den prisvindende Kyushu fabrik, hvor kvaliteten overvåges af vores Takumi mesterhåndværkere. Her, har alle et øje for detalje, og det ses på hele bilen, fra den smukke håndslebet lakering, til det cleanroom hvor alle de elektriske komponenter samles.

Læs mere om Takumi håndværk

    Parallax Image 3 Lexus Electrified

SPECIFIKATION

LEXUS ELECTRIFIED KØREOPLEVELSE

UX300e er finjusteret så den er perfekt af Yoshiaki Ito, vores mest erfaren mester prøve-kører. Sæt dig bag rattet og få en ægte Lexus Electrified køreoplevelse, med et valg af fire forskellige decelerations-indstillinger. Ito-san har endda også hjulpet med at udvikle bilens elegante drive selector.

Læs mere om Lexus Electrified

    Parallax Image 4 Reassuringly Electric

SPECIFIKATION

ELECTRIC MED RO I SINDET

For at give UX 300e maks kontrol og udvidet rækkevidde, overvåger sensorene batteriets energi, samt celle-temperaturen. Lithium-ion batteriet er udstyret med kølende og varmende systemer, så du trygt kan køre langt, i langt tid endnu.

Læs mere om UX 300es batteriteknologi

    Parallax Image 5 LSS

SPECIFIKATION

LEXUS SAFETY SYSTEM +

Hvorend du skal hen i den nye Lexus UX 300e, er det betryggende at vide at du kører i en af de sikreste biler nogensinde, udstyret med det seneste Lexus Safety System +, der hjælper med at forhindre sammenstød bagfra, afvigelser fra kørebaner og ulykker hvor fodgængere er indblandet.

Læs mere om Lexus Safety System +