UDFORSK LEXUS

HÅNDVÆRK

Præcision. Omhu. Kompetencer. Alle tre er centrale i det unikke håndværk der kendetegner hver eneste Lexus.

TAKUMI PRÆCISION, SKÆRPET OVER FLERE ÅRTIER

Takumi er et gammelt Japansk koncept og tradition der udtrykker essensen i kunsthåndværk. Og danner grundlæg for hele vores produktion. Vores Takumi-mestre har raffineret sans for detalje og har været mange års træning igennem. De er dedikeret til at skabe de bedste resultater, og arbejder det der skal til for at skabe exceptionelle biler og fantastiske oplevelse, gennem en fusion af traditionelle kunstformer og moderne teknologi.

 •     takumi hub masters

  HÅNDVÆRK

  TAKUMI-MESTRE

  Hver Lexus Takumi-mesterhåndværker har minimum 25 års erfaring. Sammen, bidrager de med håndværk, viden og intuition uden sidestykke, til hver eneste skridt i produktionsprocessen.

 •     Takumi Replacement 1920x1080 Hero

  HÅNDVÆRK

  TAKUMI-KATTE

  Takumi-mestre viser deres fingerfærdighed, ved at folde en origami-kat på 90 sekunder, med kun den ikke-dominerende hånd. En symbolsk test, og et tegn på ægte ekspertise.

 •     takumi hub flagship craft

  HÅNDVÆRK

  PREMIUM FINISH

  Hver detalje ved den ikoniske LS udtrykker vores passion for kunst af højest kvalitet. Luksuriøs finish, dekoration og materialer komplementerer det imponerende ydeevne og løfter køreoplevelsen op på et helt andet niveau.

 •     2018 lexus craftsmanship hero

  HÅNDVÆRK

  PIONERÅND

  Kunsten af at bære en tradition videre fra generation til generation.

 •     2019 lexus takumi living hub banner

  HÅNDVÆRK

  TAKUMI LIVSSTIL

  Vores Takumi-mestre sikrer at intet andet er skabt som en Lexus. Dette er skabt på en filosofi om ikke at springe en eneste detalje over.