KVALITETSHÅNDVÆRK

PREMIUM FINISH

Da Lexus lancerede LS i 1989 revolutionerede vi forventningerne til luksusbiler, gennem vores innovative tilgang til design og håndværk.

LS-STANDARDEN

LS er iøjnefaldende i alle detaljer og er et ikon for håndværk, omhu og passion. Bilen forener imponerende ydeevne med visionær innovation og tidløs stil. Den er designet til at give dig en unik og fascinerende køreoplevelse.

LS er rendyrket perfektion i alle aspekter og sætter standarden for ægte håndværk og den ypperste kvalitet på tværs af hele Lexus-familien.

    takumi flagship craft the ls standard

UOVERTRUFFEN FINISH

 •     takumi flagship craft exceptional finish 01

  EXCEPTIONEL FINISH

  INSPIRERET AF JAPAN

  Vi vendte tilbage til vores rødder i udsmykningen af LS. Vi kiggede på den japanske kultur og fandt inspiration til en helt ny tilgang til dørlister. Traditionelle aspekter blev koblet med avancerede produktionsteknikker og skabte fascinerende effekter.

  Lyset i kabinen er inspireret af japanske lanterner og bilens armlæn syner at svæve langs panelerne.

 •     takumi flagship craft exceptional finish 02

  UOVERTRUFFEN FINISH

  TAKUMI-HÅNDVÆRK

  LS rummer en unik kombination af både den mest innovative teknologi og naturlige materialer med respekt og elegance – det skaber et interiør der er roligt og stilfuldt.

  Sofistikerede træskæringer og laserskæringsteknologier bruges til imponerende mønstre og overflader. Der kan vælges mellem tre unikke overflader som alle er originale designs omhyggeligt skabt af Takumi-mestre.

KIRIKO-GLAS

Den æteriske leg mellem lys og skygge inspirerede til vores samarbejde med en berømt Kiriko-glashåndværker.

Resultatet? Et udsøgt håndlavet panel, der skaber en blid men imponerende atmosfære for både fører og passagerer.

HÅNDFOLDEDE LISTER

 • HÅNDFOLDEDE LISTER

  ORIGAMI-ELEGANCE

  LS-modellens håndfoldede dørlister er ægte kunsthåndværk skabt af vores Takumi-mestre, med inspiration fra den japanske "Origami"-tradition.

  Mønstret er udført i fantastisk 3D og indfanger Lexus' "L"-motiv i sine folder. Effekten skifter markant udtryk fra dag til nat, når stoffacetterne interagerer med lyset.

 •     takumi flagship craft hand pleated trims 03
      takumi flagship craft hand pleated trims 02

  VED SOLNEDGANG SKIFTER MATERIALET UDTRYK. OM DAGEN LEGER SOLENS LYS MED GEOMETRIEN. OM AFTENEN OPLYSES PLISSERINGEN AF LS’ INTERIØRBELYSNING.

DESIGNET TIL KOMFORT

At skabe en ny standard for luksus handler ikke blot om at tilføje enkelte funktioner. En holistisk tilgang er altafgørende. I den nye LS blev vi inspireret af det japanske "Omotenashi"-princip – gæstfrihedens etik.

Med fokus på den overordnede køreoplevelse skabte vi en kabine der omfavner passagerer og samtidig forudser og intuitivt imødekommer førerens behov.

    takumi flagship craft crafted for comfort 02

HÅNDLAVET KOMFORT

LUKSUS I ALLE DETALJER

Som den perfekte vært, inviterer bagsædet i LS dig inden for og opfordrer dig til at slappe af og koble fra. Du kan vælge varme, afkøling og endda Shiatsu-massage i sæderne. Benpladsen er også bedre end i nogen anden LS-model.

Sæderyggen kan også justeres. Vip sædet 48 grader tilbage når du har brug for ro, eller rejs det til 24 grader når du skal ud af bilen.