KVALITETSHÅNDVÆRK

OVERLEGEN KVALITET

I hele Lexus-serien er alle detaljer udformet efter de højeste standarder. Alle aspekter kombineres, så alle får en bedre og mere behagelig køreoplevelse.

LÆDERSØMME

Vores imponerende læderarbejde udføres af de allerbedste kunsthåndværkere. Inden de får lov til at gå i gang med betræk som skal bruges i en Lexus, skal alle lærlinge mestre vores 10-trins oplæring i "sømdojoen". Ordet "dojo" bruges ofte om navnet på en træningshal til kampsport. Hos Lexus er det vores helt særlige anlæg hvor vi opdager og perfektionerer talent. Alt dette gør vi for at sikre at hver eneste model lever op til de højeste kvalitetsstandarder.

    takumi superiorfinish leather stitching 01

LÆDERSØMME

HÅNDSYET PRÆCISION

Næste gang du tager plads i en af vores biler, bør du tage et øjeblik til at beundre de smukke sømme der pryder interiøret. Hvor enkle og elegante de er afslører intet om, hvor svære de er at lave.

Stingene skal laves præcist – hver gang. Effekten er ikke til at tage fejl af. De håndsyede sømme står i smuk kontrast til den avancerede teknologi og bilens instrumenter.

FEJLFRI FINISH

Eksteriøret til hver eneste Lexus er udviklet til perfektion. Vi har perfektioneret vores lakerings- og slibeteknik for at skabe overflader der er glattere end glat og stråler i intense farver.

Resultatet af vores anstrengelser ses med det samme – du vil opleve en kvalitet der vækker sanserne.

    takumi superiorfinish multi layed paint 01
 •     multi layered paint 01

  FEJLFRI FINISH

  FARVER I ET HELT NYT LYS

  Vores lak er både kompleks og karakterfuld. Vi benytter en flerlagsproces som fuldstændigt ændrer bilens udseende, herunder hvordan den fremstår under solens stråler. Vi lægger fem lag lak som hærdes fire gange.

  Vores innovative tilgang har resulteret i udviklingen af Structural Blue til vores LC Sports Coupe. Den unikke farve og innovative finish er kulminationen af næsten 15 års forsknings- og udviklingsarbejde af forskere, ingeniører, designere og lakeksperter.

  Med inspiration fra de farvestrålende vinger på den blå Morfo-sommerfugl blev der fremstillet flere lag af nanostrukturer i Structural Blue for at øge refleksionen til næsten 100% af synligt lys (de fleste lakker reflekterer ca. 50%). Dette resulterede i en farve som er mere intens og dynamisk end nogen anden.

 • FEJLFRI FINISH

  VÅDSLIBNINGSPROCES

  En perfekt overflade er behagelig at se på, men det kræver tid og tålmodighed at fremstille den. Efter hvert lag grundlak bliver bilens eksteriør vådslebet i hånden.

  Finishen bliver derefter kontrolleret af Takumi-mestrenes vagtsomme blik samt digitale scannere. Intet bliver overset. For at opfylde vores høje standarder skal en overflade være helt glat og fejlfri.

HÅNDKONTROLLERET KVALITET

Maskiner kan scanne for fejl, men ægte kvalitet skal overvåges og opretholdes af mennesker. Alle biler i Lexus-serien bliver poleret og kontrolleret i hånden. Takumi-håndværk er ledestjernen i alt hvad vi gør.

I årenes løb har Takumierne videreudviklet deres berøringsfærdigheder – en nærmest overnaturlig evne til at "læse" en overflade med fingrene og sikre en fejlfri finish.

 • HÅNDKONTROLLERET KVALITET

  ELIMINERING AF FEJL

  Takumi-mestrene sørger for at hver eneste bil er perfekt udført, helt ned til mindste detalje. De ses oftest iført hvide handsker, som de bruger til at føle sig frem for at finde den mindste uregelmæssighed – også når de måler mindre end én millimeter.

  Deres forstærkede sanser og skarpe fokus der stammer fra mange års træning og erfaring, gør at de ingenting overser.

 • HÅNDKONTROLLERET KVALITET

  FINJUSTERET INGENIØRKUNST

  Vores motortests er ikke kun automatiserede. Vi bruger den nyeste teknologi for at opnå de højeste standarder og alt der befinder sig under motorhjelmen overvåges også af en Takumimester.

  Menneskehænder arbejder side om side med avancerede systemer, fx CAT-scanning der også anvendes inden for sundhedssektoren. I modsætning til almindelige scannere kan CAT-scannere se direkte ind i motoren, så det sikres at hver motor overholder Lexus' strenge kvalitetskrav.

  Takumi benytter også traditionelle værktøjer såsom stetoskoper for at sikre at præcision og kvalitet til enhver tid.