DESIGN

UDFORDRENDE PERSPEKTIVER

For at være modig skal du stå for noget. Når det kommer til design og styling, gør vi det, som vi mener er rigtigt, idet vi altid sætter kreativ excellence og æstetisk præcision først.

DESIGN MED EN MENING

Lexus-design er bevidst modigt og udfordrende. Tankens frihed og udtryk er af største vigtighed for os. Vi udforsker hele tiden og forfølger nye ideer. Vi begynder med modige begreber – dem, der virkelig er originale og meget konceptuelle – og så oversætter vi dem til visionært bildesign, som er fantasifuldt i alle aspekter.


 

 
  design provocative perspectives 01

 

 
  design provocative perspectives 02

DESIGN MED EN MENING

AT TRÆFFE MODIGE VALG

For os handler modigt design om tillid. Villighed til at stille krav og adskille sig fra resten. Vi ved, hvem vi er, og vi undlader aldrig at gøre, hvad vi tror på.

Hvorfor? Fordi modige designvalg skaber utrolige oplevelser. De fantastiske ting, som virkelig bevæger os, stammer ikke fra det velkendte og lignende. De er født af modige modsætninger. Når du omfavner paradokser og polaritet, når du noget helt nyskabende.

ET GLOBALT SYNSPUNKT

Forskellige perspektiver, mangfoldige kulturer og lokale indspark giver brændstof til Lexus design. Vi er stolte over at have tre designcentre rundt om i verden. De arbejder både uafhængigt og sammen, og bliver altid opfordret til at tænke anderledes og eksperimentere i det uendelige. Ud fra disse excellente ledestjerner dukker ikoniske biler op.

 • 
 

 
  design global points of view 02

  ET GLOBALT SYNSPUNKT

  AICHI PREFECTURE, JAPAN

  Hvad har RX, LC og LS til fælles? De blev alle designede og skabt i Lexus Aichi Prefecture Design Studio. Studiet er indrettet til at optimere og pleje hele designprocessen, fra grove skitser til 3D-renderinger og næsten fuldendte prototyper.

  På øverste etage finder du en test-hal, som ikke ligner nogen anden. Takket være et 200” tag, der kan løftes af, kan nye modeller i al hemmelighed ses og opleves i fuldt dagslys. På tredje sal finder du en virtuel reality-kabine i 1:1 skala, og i stueetagen ligger fotostudiet. Der er her i dette designcenter, at legendariske biler fødes.

 • 
 

 
  design global points of view 03

  ET GLOBALT SYNSPUNKT

  CÔTE D'AZUR, FRANKRIG

  Lexus’ dedikerede europæiske designcenter ligger i Sophia Antipolis, kun et øjeblik fra Middelhavets azurblå skær. Med alperne i sigte, og Nice og Cannes en kort køretur væk, er dette det ultimative sted at blive inspireret til at skabe innovativt design.

  ED2 - European Design Development - er et 6.000 m2 stort hus til Lexus' europæiske designteam. Designerne og modelskaberne arbejder i samarbejde med Aichi Prefecture Design Studio i Japan. Her bliver nogle af verdens fineste konceptbiler til virkelighed. Ligesom den innovative LF-SA, som blev udarbejdet af holdet til 2015 Geneva Motor Show.

 • 
 

 
  design global points of view 04

  ET GLOBALT SYNSPUNKT

  NEWPORT BEACH, CALIFORNIEN

  Den californiske forpost for Lexus’ globale designoperation hedder CALTY Design Research. Og navnet betyder noget. Som CALTYs præsident, Kevin Hunter, siger det: "Vi er ikke bare et styling-studie. Vi laver også en hel del forskning, og vi er stolte af det. Derfor er ordet Research stadig en del af studiets navn.”

  Det Newport Beach-baserede studie har været et væksthus for kreativitet for Lexus, næsten lige så længe vi har eksisteret. Dets team var hjernen bag den slanke LC 500 og RX - to af Lexus’ mest banebrydende bilmodeller.

FORESTIL DIG FREMTIDEN

Vores dristige ideer bliver først til konceptbiler og så til produktionsbiler, men inspirationen har også mere futuristiske, avantgarde-resultater. Vi genskaber bevægelse og kørsel uden grænser. Fra luften, til havet, til fortovet, er vi åbne overfor at skabe biler til ethvert rum og ethvert øjeblik.


 

 
  design imagining the future 01

FORESTIL DIG FREMTIDEN

VISIONÆRE IDEER

Modig fantasi fører os til uventede og spændende steder. Vi udfordrer ingeniørarbejdet ved enhver lejlighed, og omformer teknologien for at nå nye højder. Ingen selvtilfredshed, ingen hvile.

I de seneste år har vi været pionerer og bidraget til udviklingen af en Skyjet til sci-fi filmen ‘Valerian and the City of a Thousand Planets’, en sports yacht og et hoverboard. Alle radikalt anderledes i funktion og forenet af Lexus’ umiskendelige modige tænkning.