main hero

LEXUS RUM

THE LOFT BY LEXUS

Det glæder os at byde dig velkommen til THE LOFT by Lexus. Frisk op, slap af og arbejd i vores inspirerende rum og oplev vores verdensberømte gæstfrihed.

BESØG THE LOFT

Lexus overgår alle forventninger, og går altid den ekstra mil for vores kunder. Besøg Brussels Airlines Loft, i Pier A i lufthavnen i Bruxelles og oplev selv Lexus-loungen - et spændende koncept, der er designet til at gøre livet for rejsende lidt mere fantastisk. Hvert element er blevet genialt designet til at tænde dine sanser. Den uendelige kundeservice ligger i vores japanske arv og ’Omotenashi ', der oversættes til 'gæstfrihed og høflig service', men også er et koncept der beskriver evnen til at forudse andres behov.

    loft by lexus logo

OPLEV THE LOFT BY LEXUS

 •     experience portrait

  LOFT BY LEXUS

  OPLEVELSER

  Oplev "Amazing" i alle detaljer. Uanset om det er silkeagtigt styring eller smørbløde lædersæder, forbedrer vi altid Lexus-køreoplevelsen. Nu er det din chance for at smage det selv. Fra banebrydende Shiatsu-massagestole til ekstra sanselige GROHE-brusere til stjerneoplyste sovekabiner, tag en rejse gennem Lexus-innovation.

 •     brand portrait

  LOFT BY LEXUS

  BRAND-GALLERI

  Få dig en lækker drink, tag en plads og træk vejret i Lexus' raffinerede atmosfære.

  Kig rundt i loungen, oplev se Lexus i selv de mindste detaljer. Hver del af designet er fremstillet for at afspejle vores omhyggeligt afbalancerede etos af Takumi-håndværk, modigt design, spændende ydeevne og innovation.

UDFORSK UDVALGET