main hero

LEXUS RUM

THE LOFT BY LEXUS

Det glæder os at byde dig velkommen til THE LOFT by Lexus. Frisk op, slap af og arbejd i vores inspirerende rum og oplev vores verdensberømte gæstfrihed.

BESØG THE LOFT

Lexus har altid stræbt efter at gå den ekstra mil for vores kunder. Vi anbefaler et besøg i Brussels Airlines Loft, i Pier A i lufthavnen i Bruxelles, og oplev Lexus-loungen. Et spændende koncept, der er designet til at gøre livet for de rejsende lidt mere fantastisk. Hvert element er blevet designet til at stimulere dine sanser. Den uendelige kundeservice ligger i vores japanske arv og Omotenashi, der oversat betyder 'gæstfrihed og høflig service', men også i et koncept, der beskriver evnen til at forudse andres behov.


 

 
  loft by lexus logo

OPLEV THE LOFT BY LEXUS

 • 
 

 
  experience portrait

  THE LOFT BY LEXUS

  OPLEVELSER

  Uanset om det er silkeagtig styring eller smørbløde lædersæder, forbedrer vi altid Lexus-køreoplevelsen. Nu har du chancen for at prøve det selv. Fra banebrydende Shiatsu-massagestole til ekstra sanselige GROHE-armaturer til stjerneoplyste sovekabiner, tag med på en rejse gennem Lexus’ innovation.

 • 
 

 
  brand portrait

  THE LOFT BY LEXUS

  BRAND-GALLERI

  Snup en drink, tag en plads og træk vejret i Lexus' raffinerede atmosfære.

  Kig rundt i loungen, og du vil se Lexus i alle detaljer. Hver facet er blevet fremstillet for at afspejle vores omhyggeligt afbalancerede etos af Takumi-håndværk, modigt design, spændende ydeevne og innovation.