main hero

LEXUS RUM

THE LOFT BY LEXUS

Det glæder os at byde dig velkommen til THE LOFT by Lexus. Frisk op, slap af og arbejd i vores inspirerende rum og oplev vores verdensberømte gæstfrihed.

BESØG THE LOFT

Lexus har altid stræbt efter at gå den ekstra mil for vores kunder. Besøg Brussels Airlines Loft, i Pier A i lufthavnen i Bruxelles, og oplev selv Lexus-loungen - et spændende koncept, der er designet til at gøre livet for forretningsrejsende lidt mere fantastisk. Hvert element er blevet genialt designet til at tænde dine sanser. Den uendelige kundeservice ligger i vores japanske arv og ’Omotenashi ', oversat som 'gæstfrihed og høflig service ', men også et koncept der beskriver evnen til at forudse andres behov.


 

 
  loft by lexus logo

OPLEV THE LOFT BY LEXUS

 • 
 

 
  experience portrait

  LOFT BY LEXUS

  OPLEVELSER

  Oplev "Amazing" i alle detaljer. Uanset om det er silkeagtigt styring eller smørbløde lædersæder, forbedrer vi altid Lexus-køreoplevelsen. Nu er det din chance for at smage det selv. Fra banebrydende Shiatsu-massagestole til ekstra sanselige GROHE-brusere til stjerneoplyste sovekabiner, tag en rejse gennem Lexus-innovation.

 • 
 

 
  brand portrait

  LOFT BY LEXUS

  BRAND-GALLERI

  Hjælpe dig selv med en drink, tag en plads og træk vejret i Lexus' raffinerede atmosfære.

  Kig rundt i loungen, og du vil se Lexus i alle detaljer. Hver facet er blevet fremstillet for at afspejle vores omhyggeligt afbalancerede etos af Takumi-håndværk, modigt design, spændende ydeevne og innovation.

UDFORSK UDVALGET