TEKNOLOGI

HYBRIDTEKNOLOGI

Oplev hybridteknologi, perfektioneret af Lexus. Du kan få det hele: brændstofseffektivitet, reducerede emissioner, responsiv effekt og en unik, smidig køreoplevelse.

FØRENDE HYBRIDTEKNOLOGI

Lexus-hybridteknologi er verdens førende. Vi var de første til at lancere rene hybridbiler og har lige siden perfektioneret vores tilgang. Over en million bilister har tilsammen kørt millioner af kilometer over hele verdenen, med vores hybridteknologi.

    technology hybrid engineering long standing hybrid leadership 01
 •     technology hybrid engineering long standing hybrid leadership 02

  FØRENDE INDEN FOR HYBRIDTEKNOLOGI

  MULTI STAGE HYBRID

  Vi flytter konstant grænserne for hybrid-ydeevne og overgår alle forventninger. Nu kan du opleve et revolutionerende nyt system fra Lexus – Multi Stage Hybrid, fås til LC 500h og LS 500h.

  Der tilføjes en automatisk 4-trins gearkasse i tillæg til den eksisterende CVT (trinløst variabel transmission). Med 10 simulerede gear, der efterligner de 10 gear i benzinmotoren i en LC 500. Føreren af bilen kan skifte mellem disse dynamiske hastigheder uden forsinkelse, ved hjælp af gearskiftere på rattet.

  Resultatet? En forbedret og mere sporty køreoplevelse. Dynamisk, hurtigt og forbundet – dette er det mest responsive og præstationskompetente system nogensinde. Nyd den imponerende kraft, når du træder på speederen og den intelligente effektivitet, når du kører i et mere roligt tempo. Multi Stage Hybrid sætter niveauet for fremtiden. Den vil få indflydelse på den bredere Lexus-serie, i takt med at vi fortsætter vores ledende position inden for hybridteknologi.

 •     technology hybrid engineering long standing hybrid leadership 03

  FØRENDE INDEN FOR HYBRIDTEKNOLOGI

  AUTOMATISK HYBRID VALG

  Lexus Hybrid overvåger din kørsel og justerer ubemærket kombinationen af el og benzin, så du altid kører så optimalt som muligt. Hvis du ønsker det, kan du også selv vælge din kørsel: elektrisk, kombineret eller benzin.

  Ved opstart, acceleration, under kørslen og ved deceleration – du bestemmer. Under hele din tur eller blot en del af den. Du og din bil arbejder sammen om at reducere emissioner og øge ydeevnen.

  I normal-tilstand er du sikret den perfekte balance mellem brændstofeffektivitet og ydeevne. I sport-tilstand opnår du en hurtigere og mere dynamisk respons, som giver en bedre styringsfølelse. I ECO-tilstand tilpasses indstillingerne for speeder, motorkraft og klima, der skaber en øget brændstofeffektivitet.