2019 lexus safety system lane departure alert

LEXUS SAFETY SYSTEM +

LANE DEPARTURE ALERT (LDA) MED LANE KEEPING ASSIST

Lange køreture og nye ruter kræver maksimal koncentration, og her kan Lane Departure Alert hjælpe. Denne innovative sikkerhedsløsning inkluderer Steering Assist, Lane Keep Assist og Vehicle Sway Warning, som sørger for at holde dig i din vejbane og hjælper dig med at holde fokus.
Ved hjælp af en kamerasensor vurderer LDA bilens position i forhold til vejmærkningen. Det hjælper dig med at være opmærksom og i stand til at korrigere, skulle det blive nødvendigt.
LDA giver yderligere støtte i krævende situationer. Slingrende kørsel er et af de første tegn på træthed eller dvalende fokus. Lexus-modeller med Vehicle Sway Warning gør dig opmærksom på at bilen afviger fra kørebanen ved hjælp af lyd og visuelle tegn. Vehicle Sway Warning kan indstilles til forskellige grader af følsomhed, så du kan tilpasse den efter din kørestil.
Lexus-modeller med Steering Assist giver en let vibration i rattet, hvis bilen er ved at vige fra vognbanen. Lane Keeping Assist hjælper dig med at holde dig midt i vognbanen, når Dynamic Radar Cruise Control er aktiveret.
Disse LDA-funktioner er med til at forhindre ulykker forårsaget af træthed eller uopmærksomhed, hvor et kortvarigt tab af fokus kan føre til farlige situationer. Takket være LDA-notifikationerne kan føreren bevare fatningen og trygheden i trafikken.
Ansvarsfraskrivelse: Anvend aldrig Lexus Safety System i stedet for at køre selv. Læs instruktionerne inden du anvender systemet. Føreren har altid ansvaret for at køre sikkert.

MODELLER MED DENNE TEKNOLOGI