private hero

LEXUS FINANCIAL SERVICES

PRIVATLEASING

Læs mere om vores privatleasingløsninger og se aktuelle tilbud

02 1 Privatleasing

LEXUS PRIVATLEASING

DINE FORDELE

Med Lexus privatleasing får du mulighed for at lease din drømmebil til en attraktiv udbetaling og en fast månedlig ydelse. Under din leasingperiode skal du hverken bekymre dig om omkostninger til service eller reparation, fordi det altid er en del af din leasingaftale, og du er ikke begrænset af et kilometerantal. Din privatleasingaftale vil typisk inkludere omkring 15.000 kilometer pr. år, men den kan derudover øges med intervaller på 5.000 km, hvis dit behov bliver større. Vi hjælper dig med at finde den kørselspakke, der passer bedst til dig og dine behov.

For mange billister er det attraktivt at have mulighed for at udskifte deres bilmodel med jævne mellemrum. Det giver Lexus privatleasing plads til. Her vil en leasingperiode typisk forløbe sig over tre år, og når din leasingaftale udløber, er du frit stillet til at finde en ny model – og du skal ikke bekymre dig om værditabet på bilen. Når aftalen udløber, afleverer du bilen inklusive alt udstyr. Forudsat at bilen har normal slitage, og antallet af kørte kilometer stemmer overens med din aftale, tilkommer ingen øvrige udgifter. I god tid, inden din aftale udløber, vil vi kontakte dig, så du kan vælge, hvilken bil der skal være din næste.

Kontakt din Lexus-forhandler for yderligere information.

ANDRE LEXUS-MODELLER

LEXUS BILLÅN

Lad Lexus Financial Services tage hånd om dit billån

 • Body Content Item 1

  LEXUS FINANCIAL SERVICES

  LEXUS FINANCIAL SERVICES

  Hos Lexus Financial Services ved vi, at vores kunder sætter pris på trygge, enkle finansieringsløsninger, som tager så lidt af deres tid som muligt. Vores mål er, at levere en harmonisk oplevelse skræddersyet til dine individuelle behov, med enestående service fra vores dedikerede team.

 • Body Content Image 2

  LEXUS FINANCIAL SERVICES

  LEXUS BILLÅN

  Hvad betyder et Lexus billån for dig?

  Valget er dit - du kan vælge mellem:

  • Variabel eller fast rente.
  • Udbetaling fra 20% af bilens pris, dog minimum kr. 20.000 kr.
  • Det er muligt at vælge en løbetid på op til 8 år (fabriksny bil).
  • Tilbehør og ekstraudstyr til en maksimal værdi af 25.000 kr. kan medfinansieres.
  • Ingen månedlige gebyrer ved betaling via Nets.

  Den finansiering vi tilbyder dig, afhænger af vores kreditværdighedsvurdering af din samlede økonomi. Finansiering af din bil gennem Lexus Financial Services kan kun ske via din Lexus-forhandler, som vil rådgive dig og hjælpe dig med at finde den bedste løsning.