2018 lexus hybrid hero

OPLEV LEXUS HYBRID

LEXUS SELF-CHARGING HYBRID

Altid opladet, altid klar. Med Lexus Hybrid får du en kompromisløs køreoplevelse, en utrolig brændstoføkonomi og en lang liste af luksuriøse specifikationer.

BANEBRYDENDE HYBRIDTEKNOLOGI

Siden den første Lexus Hybrid blev introduceret tilbage i 2004, har vores erfaring og ekspertise vist sit værd, der hvor det er vigtigst –på vejen. Over hele verden sparer vores hybridbiler hvert år millioner af liter brændstof. I dag sælger Lexus flere hybridbiler end nogen anden luksusbilfabrikant i verden. Faktisk sælger vi flere hybridbiler end alle andre luksusbilfabrikanter til sammen.

LEXUS SELF-CHARGING HYBRID

Vælg et område og oplev fordelene ved Lexus Self-Charging Hybrid.

HVORDAN VIRKER LEXUS HYBRIDBILER?

Kør med en konstant adaptiv kombination af benzin og el.

PRÆSTATION ON DEMAND

Vær forberedt på, at du ændrer opfattelse af en hybrid præstation.

INGEN KOMPROMISSER

Stil, plads og effektiv ydeevne. Jo, du kan få det hele.

DET BEDSTE FRA BEGGE VERDENER

Lexus Hybrid Drive kombinerer oplevelsen af en kraftig benzinmotor med økonomien i en elektrisk motor, der skifter mellem de to, mens du kører. Og med Lexus Hybrid går du aldrig på kompromis. Hurtig acceleration, reduceret brændstofforbrug og væsentligt lavere CO2-emissioner gør vores hybridbiler til det smarte valg - for dig og for miljøet.

 • 
 

 
  2017 lexus hybrid intelligent performance

  INTELLIGENT HYBRIDPRÆSTATION

  Start en Lexus Hybrid i Electric Vehicle (EV) Mode, og du vil bemærke forskellen med det samme. Lyden af virtuel stilhed. På dette tidspunkt bruger Lexus ikke noget brændstof overhovedet - intet brændstof betyder ingen emissioner. Og mens du kører med beskedne hastigheder eller i stop-start-trafik, er det det samme. Nul emissioner.

  Når du begynder at accelerere, giver elmotoren en beroligende momentvækst, og benzinmotoren sparker ind (eller mere høfligt, tager over). De to strømkilder arbejder sammen, forstærket af E-CVT, for en jævn og ubesværet overgang uden nogen skiftchok. Du behøver ikke engang at tænke over det.

 • 
 

 
  2017 lexus hybrid meet the rc ccis

  REGENERATIV BREMSNING

  Selv energien ved at bremse ned bruges, eller skal vi sige, genanvendes. Det er et genialt system kaldet regenerativ bremsning. Når du sænker farten, står elmotoren for størstedelen af bremsningen ved at gå i omvendt retning. Når dette sker, fungerer den elektriske motor som en generator og begynder at genoplade dit batteri. Eller for at sige det på en anden måde, den værdifulde energi, du bruger på at bremse, gør dig kørende.

  Så hvad er fordelene ved regenerativ bremsning? Du behøver aldrig at tilslutte Lexus Hybrid Drive til et opladningspunkt, fordi batteriet effektivt oplader sig selv, mens du kører.

 • 
 

 
  2017 lexus hybrid range
 • 
 

 
  2017 lexus hybrid multi stage hybrid system

  MULTI STAGE HYBRID SYSTEM

  Vores banebrydende Multi Stage Hybrid System introducerer en four-speed automatisk transmission i LC 500h's hybride drivlinje.

  Ved at tilføje fysiske gear bliver motorhastigheden og omdrejningstallet meget mere finjusteret, hvilket giver en mere direkte og øjeblikkelig følelse af kraft under din højre fod. Sæt LC 500h i manuel tilstand og CVT og den kombinerer automatisk en efterligning af en umættelig 10-trins gearkasse, der skifter hurtigere.

  Resultatet er simpelt - en fantastisk køreoplevelse fra en hybrid-drivlinje, især når du sætter i gang. Fantastisk præstation, uovertruffen luksus - med minimal miljøpåvirkning.