LEXUS SELF-CHARGING HYBRID

FORDELE

Lexus-selvopladende hybridteknologi har et lettere aftryk på miljøet og din pengepung. Med optimal brændstofeffektivitet og reducerede emissioner kan du også reducere omkostningerne til vedligeholdelse og drift.

GRØNNERE

Vores selvopladende hybridsystemer er miljørigtige og reducerer skadelige gasemissioner til en tiendedel af hvad der kræves i 2014 Euro 6 Diesel Standard.

Mange større byer i EU har introduceret miljøzoner som en del af EU's målsætning om at blive klimaneutral.

Køretøjer med høj udledning er enten udelukket fra at køre ind i området eller bliver opkrævet afgifter for at gøre det. Køretøjer med lav udledning som Lexus Self-Charging Hybrid har derimod adgang.

    2019 lexus hybrid benefits greener
    Parallax Image 3 Remain at Home

FORDELE

LAVERE OMKOSTNINGER

Selvopladende hybridbiler er typisk rentable at købe, eje og køre i forhold til en tilsvarende dieselmodel.

Lavere vedligeholdelsesomkostninger

Du kan opnå betydelige besparelser på vedligeholdelse i det lange løb, da det hybride system ikke har en kobling, tandrem, startmotor, vekselstrømsgenerator osv.

Udgifter til udskiftning af reservedele reduceres også markant, da Lexus-hybridbiler slider mindre på bremseklodser og dæk, hvilket giver dig yderligere besparelser.

Et årligt Hybrid Helbredstjek er den bedste måde at sikre dig, at du får mest muligt ud af din Lexus Hybrid. Et Hybrid Helbredstjek er gratis og indgår i alle Lexus-serviceeftersyn. Hvis der er længe til dit næste serviceeftersyn, kan du få ro i sindet ved at få udført et enkeltstående Hybrid Helbredstjek.

ENKLERE DRIFT

Lexus selvopladende hybrid betyder ingen ladekabler. Ingen diesel. Ingen kompromiser. Så du behøver aldrig tilslutte en Lexus Hybrid til en stikkontakt eller en ladestander. Den er altid klar til at tage med dig på næste eventyr.

    2019 lexus hybrid benefits easier to run