1. Biler
  2. NX
  3. Teknologi

TEKNOLOGI

Lexus NX byder på avancerede teknologier, der er udviklet med mennesket i centrum, så du får en køreoplevelse uden sammenligning. Med den nye "Hey Lexus" stemmestyrede assistent, en opgraderet touchskærm og en helt ny multimedieplatform transformeres din køreoplevelse til en intuitiv oplevelse. 

SENESTE GENERATION

Lexus NX platform introducerer nye "smart services", som fx avanceret cloud-navigation, der udbydes ved hjælp af bilens datakommunikationsmodul (DCM). Dette giver real-time trafikinformation uden brug af din mobildata takket være en fireårig datapakke, der er inkluderet i bilens købspris. Og så er den lige så nem at bruge som en tablet.

ENDNU STØRRE MEDIEDISPLAY

Lexus Link Connect-systemet findes på 9,8" skærmen, der har både anti-skær og flere knapper, der nemt fører dig til dine apps og funktioner. Lexus Link Pro-systemet findes på den nye 14" skærm, som en en af de største skærme, der fås til denne type bil. De flotte grafikker på HD-skærmen kan nemt ses i alt slags lys, og så har skærmen endda en CPU, der er 3,6 gange hurtigere end den tidligere generation af NX. Den er placeret med brugervenlighed in mente og med split-screen funktionen, kan du se to forskellige funktioner på samme tid. 

LEXUS LINK APP

I tråd med Lexus' Omotenashi princip findes der nu endnu flere funktioner i Lexus Link Appen. Fx er der nu funktioner, som hjælper dig med at finde ladestandere i nærheden, finde en parkeringsplads og booke tid til service. Du kan også bruge appen til at åbne eller låse din bil, indstille kabinetemperaturen på afstand og endda spore din rute efterfølgende. 

ALTID OPDATERET

Lexus NX har et væld af nye funktioner; den er fx den første Lexus, der byder på cloud-navigation, den indeholder en ny generation af multimediesystem og så indeholder den Over The Air-opdateringer, som sørger for, at du altid har de seneste opdateringer.

HOLD BLIKKET PÅ VEJEN

Med Lexus NXs 10" Head-Up Display kan du se data som navigation, sikkerhedsfunktioner, bilinformationer og lydindstillinger direkte på din forrude, så du ikke skal fjerne dit blik fra vejen. Et 7" farve TFT (Thin Film Transistor) er integreret i instrumentbrættet og holder dig opdateret med vigtige informationer omkring din kørsel. 

KONTROL PÅ AFSTAND

Lexus Link app'en giver dig mulighed for at åbne eller låse din bil på afstand. Du kan også indstille temperaturen i bilen, så kabinen har den helt rette temperatur, når du sætter dig ind – uanset hvordan det er udenfor. Denne funktion fås som standard på alle nye NX modeller.

 

NEM OPLADNING

Den trådløse oplader er 50% hurtigere end før, og nu kan du endda også bruge Apple CarPlay trådløst. Android Auto er også tilgængelig ved brug af et kabel. 

PLANLÆG DIN OPLADNING

Brug Lexus Link Appen til at holde øje med opladning og indstillinger. Det gør det let at lade din bil, når det passer dig bedst.

STEMMESTYRING

I NX gør den stemmestyrede "Hey Lexus" assistent dit liv nemmere. Baseret på AI og cloud-teknologier genkender systemet din stemme og forstår, hvad du mener, når du siger ting som "jeg er sulten" eller "jeg fryser". Herfra hjælper assisten dig på vej mod den rette løsning. Stemmestyringen er forbundet med telefon, navigation, lyd og bilfunktioner.

HOLD DIG OPDATERET PÅ NX