2018 lexus ownership driving2

GARANTI

UDVIDET GARANTI

En udvidet Lexus-garanti giver dig større tryghed. Når din standardgaranti udløber, kan du vælge en skræddersyet udvidet garanti, som sikrer en førsteklasses ejeroplevelse i hele bilens levetid.

FORDELE VED EN UDVIDET GARANTI

Vores certificerede Lexus-specialister sætter en ære i at holde din bil i bedst mulig stand til en så fordelagtig pris som muligt. Alle Lexus-reparationer udføres af uddannede teknikere, som anvender specialfremstillet diagnosticeringværktøj og -udstyr samt Lexus-originaldele.

Takket være vores omfattende udvalg af garantiordninger kan du vælge den garanti, der passer bedst til dine behov. Lexus’ generøse dækning af alt fra udstødningssystem til batteri giver dig en ekstra tryghed, når du ejer en brugt bil, og friheden til at nyde din Lexus så længe som muligt.

    warranty key features benefits
 • DÆKNING AF ÆLDRE BILER

  Vi tilbyder omfattende dækning af Lexus-modeller, som er op til 3 år gamle eller har kørt op til 100.000 km, og derefter kan man vælge en udvidet garanti på yderligere 12 eller 24 måneder, efter at standardgarantien er udløbet.

 • KØR UDEN BEKYMRINGER

  Alle vores policer omfatter Lexus-vejhjælp med assistance ved mekanisk nedbrud i hele Europa, så du kan køre med ro i sindet.

 • DÆKNING AF SYN

  Bliv sikret mod uventede udgifter til reparationer og reservedele med vores omfattende dækning i forbindelse med syn.

 • DÆKNING AF BIL OG HOTEL

  Hvis du er langt hjemmefra og er nødt til at leje en bil eller booke et hotel, er disse udgifter dækket af Lexus’ udvidede garanti.

 • LEXUS-REPARATIONER

  Alt vedligeholdelse på din bil udføres af dygtige Lexus-teknikere, som kender din bil ud og ind og udelukkende anvender Lexus-originaldele.