Parallax Image 1 Pure Exhilaration

DEN HELT NYE LEXUS NX

REN GLÆDE

Den nye Lexus NX 450h+ anvender både Lexus Plug-In og Self-Charging Hybrid teknologier, der er resultatet af 15 års erfaring med elektrificering. Fantastisk power og acceleration, i kombination med best-in-class brændstofsøkonomi og emissioner. Uden at gå på kompromis med plads i bagagerummet eller brændstoftankens kapacitet. Få en fantastisk køreoplevelse, både gennem byen og på landevejene.

    Parallax Image 2 Drive with Confidence

DEN HELT NYE LEXUS NX

KØREKOMFORT

Sæt dig bag rattet i den nye Lexus NX og mærk den elektrificerede styrke og agilitet. Du får fornemmelsen af at være forenet med bilen, takket være stilhed, forbedrede aerodynamiske egenskaber og et lavere tyngdepunkt. Når du drejer og accelererer, er der et smukt samspil mellem drivkraften, det faste chassis og den ultra-præcise styring. Den dynamiske præcision er lige dele spænding og afslapning. Det kaldes Lexus Driving Signature.

    Parallax Image 3 Omotenashi Welcome

DEN HELT NYE LEXUS NX

OMOTENASHI BYDER VELKOMMEN

Dørhåndtaget lyser op som en hilsen til dig, når du nærmer dig bilen. Og indeni kan du skabe dit eget kabine-look med 64 forskellige belysningsfarver. Omotenashi - en historisk japansk filosofi der handler om at forudse dine behov - er tænkt ind i hver detalje. Det smukke, komfortable og rummelige interiør er en hyldest til håndbværket, og det nye 17-højtaler Mark Levinson® Premium Surround-system fuldender perfektionen. S-Flow climate control justerer indeklimaet efter, hvilke sæder der er i brug og hvor solen skinner, så du og dine passagerer får en endnu bedre oplevelse.

    Parallax Image 4 Luxurious Control

DEN HELT NYE LEXUS NX

KONTROL

Læn dig tilbage og nyd den overdådige plads i det unikke Tazuna-cockpit, skabt til en intuitiv forbindelse mellem fører og bil, med alle de vigtige funktioner lige inden for rækkevidde. Det imponerende Head-Up Display (HUD) er det største i sin kategori. Power, kontrol og information vises elegant i dit synsfelt. De anerkendte Takumi-kunsthåndværkere og deres fingerfærdighed kan mærkes i hele interiøret, fra de stilfulde dørpaneler til lædersæderne. Små inputs giver præcise reaktioner, der føles som om, at bilen forudser dit næste træk, og er skabt for at give dig en fantastisk oplevelse.

FEEL MORE IN EVERY MOMENT

TILMELD DIG NX NYHEDSBREVET

    Parallax Image 1 Stay Connected

DEN HELT NYE LEXUS NX

KONNEKTIVITET

Den unikke cloud-navigation, og en ny generation af multimediesystem, øger konnektiviteten. Over The Air (OTA)-opdateringer sikrer, at du altid får den nyeste og bedste oplevelse. Du kan styre med stemmekommando, da bilen intelligent genkender din stemme og agerer på dine ordrer. Den smarte Lexus Link App giver dig mulighed for at varme bilen op remote, planlægge opladning og tracke dine ture, alt sammen på mobilen.

    Parallax Image 2 Sheer Sophistication

DEN HELT NYE LEXUS NX

SOFISTIKERET LUKSUS

Spænding følger med som standard i den nye Lexus NX. En dristig udvendig styling, der fremhæves af de flotte linjer og Lexus' signaturgitter, som afspejler bilens dynamiske evner. Det slanke ydre står flot med en enkelt one piece-baglygte og de stilrene nye 20" hjul. Men NX er ikke bare smuk, den er et ægte eksempel på funktionelt design.

    Parallax Image 3 Complete Reassurance

DEN HELT NYE LEXUS NX

ABSOLUT TRYGHED

Føl dig tryg med det nye Lexus Safety System +3. Lexus NX har som den første fået installeret e-Latch med Safe Exit Assist, en teknologi der forhindrer de elektroniske døre i at åbne, hvis der kommer trafik eller en cyklist bagfra. For at gøre dit liv endnu nemmere, kan den nye NX selv parkere. Du skal blot trykke på en knap, så skanner den området omkring dig og genkender endda de steder, du ofte parkerer. Uanset hvor du skal hen, vil du finde tryghed i, at den seneste teknologi altid er lige ved hånden.