• HELT NY LEXUS NX HAR VERDENSPREMIERE

  Den nye Lexus NX markerer en ny retning for design, drivkrafter, multimedier og konnektivitet. Modellen er udstyret med ny, avanceret teknologi der øger sikkerhed, komfort, og køreglæde. Se det øjeblik hvor den blev afsløret.

 •     Feel Every Moment Image

  FØL MERE I HVERT ØJEBLIK

  OPLEV MED ALLE SANSERNE

  Få en rundvisning i den nye Lexus NX med verdens første oplevelse, hvor du selv bestemmer hvad du ser og føler.

    Parallax Image 1 Alternate Exclusive Pedigree

DEN HELT NYE LEXUS NX

DEN POPULÆRE NX FORNYES

Siden Lexus NXs lancering i 2015, er der blevet solgt over 170.000 af den mellemstore SUV. Den succes bygger Lexus videre på, med den nyeste NX, som har fået helt nyt design. Den nye model byder på fremskridt i ydeevne, håndtering og design. Hele 95% af bilens dele har fået nyt design, udviklet ved hjælp af computermodellering, der understøtter ingeniørene og gør der lettere at kvalitetssikre. Det karakteristiske Takumi håndværk ses naturligvis også i den nye NX og er med til at skabe en endnu bedre køreoplevelse.

    Parallax Image 2 Alternate Tested For Quality

DEN HELT NYE LEXUS NX

TESTET AF RACERKØRER

Den nye NX er testet af professionelle racerkørere, med fokus på at forbedre bilens dynamiske ydeevne. De afprøvede styring, acceleration og bremseevne på banen hos Lexus Shimoyama og testede også de nye teknologier indenfor sikkerhed og komfort.

    Parallax Image 3 Evolution of Design

DEN HELT NYE LEXUS NX

DESIGNUDVIKLING

Den nye NX er skabt af designere i samarbejde med performance ingeniører. Resultatet er et samspil mellem et utroligt flot udseende og dynamisk ydeevne. Det ses i de mindste detaljer, der forbedrer bilens aerodynamiske egenskaber. Og så er den endda også mere sofistikeret, og stilren end dens forgænger.

    Parallax Image 4 Alternate Feel More Control

DEN HELT NYE LEXUS NX

TAZUNA COCKPIT

Den nye Lexus NX er den første model der er udviklet efter Tazuna cockpit-konceptet. "Tazuna" er et japansk ord der beskriver rytterens kontrol over deres hest, og det er den kontrol konceptet har som fokus. Bag rattet oplever føreren direkte, intuitivt kontrol over bilen.

    2022 all new nx quote background
    2022 all new nx quote

"Den nye NX er designet til at imødekomme de forskellige livsstilskrav vores kunder har, verdenen over. Vi har forbedret den på mange områder som elektrificering, design, ydeevne og avancerede teknologier."

Chief Engineer, Takeaki Kato
    Parallax Image 1 Omotenashi Experience

DEN HELT NYE LEXUS NX

OMOTENASHI OPLEVELSEN

Lexus' princip om gæstfrihed, også kendt som Omotenashi, er tydelig i den nye NX. Bag rattet er der skabt en fokuseret og engagerende stemning, takket være det nye Tazuna cockpit design. Og dine passagerer kan læne sig tilbage og nyde en luksuriøs loungestemning, der forhøjes af smukke detaljer, skabt af Takumi-håndværkere.

    Parallax Image 2 Exhilarating Power

DEN HELT NYE LEXUS NX

MEGET MERE POWER

Den nye NX er Lexus' første Plug-In Hybrid, som byder på en kombination af power, brændstofseffektivitet, lavere CO2 udslip og bedre EV kørselskapacitet. Med den nyeste teknologi, byder den på fantastisk ydeevne.

    Parallax Image 3 The Lexus Driving Signature

DEN HELT NYE LEXUS NX

LEXUS DRIVING SIGNATURE

Den nye Lexus NX er udviklet med fokus på at levere Lexus Driving Signature - den ideelle kombination af komfort, styring, acceleration og bremseevne, der fører dine intentioner ud i livet. Resultatet er en fornemmelse af at være forenet med bilen. Et centralt element i dette er brugen af Lexus' Global Architecture K (GA-K) platform, der giver bilen et lavere tyngdepunkt.

    Parallax Image 4 More Connected

DEN HELT NYE LEXUS NX

MERE KONNEKTIVITET

Den nye Lexus NX markerer introduktionen af en helt ny multimedie platform der byder på smart services, som f.eks. advanced cloud navigation og nyt 'Hey Lexus' assistant, som har stemmegenkendelse. Det nye multimediesystem i den nye Lexus NX har en 14" skærm.

    Parallax Image 5 Advanced Safety And Driver Assistance

DEN HELT NYE LEXUS NX

SIKKERHED OG KØREASSISTENT

Den nye Lexus NX har Lexus Safety System + med som standard. Den nyuviklet tredje generation introducerer nye specifikationer og forbedringer med systemer udviklet til at give en naturlig oplevelse for føreren. Derudover er Pre-Collision System og Adaptive Cruise Control forbedret, og det nye E-Latch Electronic Entry and Exit System advarer dig og forhindrer døråbning og eventuel ulykke, skulle der komme trafik eller cyklisten kørende bagfra.