NX

KUNSTEN AT SKILLE SIG UD

Oplev en hybrid SUV, der er skabt til at vække opsigt med et markant gitter og fremhævede LED-lygter.

MØD NX

Moderne kunst møder storbyen i designet af Lexus NX. En luksus-SUV, der er udstyret med Lexus’ innovative hybridteknologi, en imponerende specifikationsliste og en lang række muligheder, som du kan konfigurere til din personlige livsstil.


 

 
  2018 lexus nx 300 f sport key features
 • Banebrydende hybrid

  Lexus NX er udstyret med den nyeste og mest innovative hybridteknologi og er i det hele taget blevet opgraderet på alle punkter. Med NX får du en markant luksus-SUV med agile køreegenskaber og enestående stabilitet.

 • En luksuskabine

  Kabinen i NX er mere raffineret end nogensinde før. Du lægger med det samme mærke den store 10,3” LexusPremium Navigation-skærm, mens super præcise lædersyninger og fint bearbejdede detaljer beriger din oplevelse bag rattet.

 • Adaptiv affjedring

  NX’ Adaptive Variable Suspension har undergået de strengeste test fra vores Takumi-mesterkørere, og er omhyggeligt re-designet med helt op til 650 justeringer.

 • Avanceret førersupport

  Lexus Safety System+ understøtter din kørsel og giver dig en rolig og behagelig køretur. Systemet er opgraderet med den nyeste sikkerhedsteknologi, fx Lane Keep Assist som hjælper dig med at holde din vognbane, Adaptive Cruise Control som sætter farten i forhold til bilerne foran, og Pre-Collision System, som forudser eventuelle farlige situationer med andre trafikanter og hjælper dig med at bremse, før du selv når at reagere.


 

 
  Launch screen image

NX

FOKUS PÅ FEATURES

Oplev alle funktionerne i Lexus NX. Fra den innovative Lexus Self-Charging Hybrid-teknologi til den raffinerede ydeevne med lave emissioner og den femstjernede sikkerhed. Se nærmere på den luksuriøse, mellemstore Lexus SUV i denne video.


 

 
  2018 lexus ux lisbon gallery 032
Dristigt eksteriør-design
0.00

 

 
  2 Boot space and modularity image
Baggagerum og modularitet
0.00

 

 
  3 Interior craftsmanship image
Interiør-håndværk & teknologi
0.00

 

 
  4 Driving dynamics image
Køredynamik og komfort
0.00

 

 
  5 Lexus safety system image
Lexus Safety System+ & praktiske indvendige funktioner
0.00

 

 
  6 Lexus self charging hybrid image
Lexus Self-Charging Hybrid
0.00

 

 
  7 Dynamic radar cruise control image
Dynamic Radar Cruise Control & Lane Keep Assist
0.00

 

 
  8 Performance and safety image
Præstation & sikkerhed
0.00

 

 
  9 Driving dynamics image
Køredynamik
0.00

 

 
  10 Adaptive high beam image
Adaptive High Beam & Heads-Up Display
0.00
10
Dristigt eksteriør-design
Få opmærksomhed i byen med en SUV, der skiller sig ud. Lexus NX har et innovativt design, der forbedrer din køreoplevelse og omgiver dig med eksklusivitet hele vejen rundt.
Baggagerum og modularitet
Bagsæderne i NX 300h kan foldes 60:40 som standard, hvilket gør det nemt at pakke større ting som en cykel eller endda et surfbræt. Desuden kan passagerer på bagsædet vippe deres pladser bagud, hvilket gør det til en usædvanlig behagelig tur.
Interiør-håndværk & teknologi
I Lexus NX er alle detaljer lavet efter de højeste standarder. Alt fra materialevalg til de tekniske nyskabelser har været lige vigtige, for at kunne skabe en raffineret, men alligevel behagelig oplevelse. Både for føreren og for passagererne.
Køredynamik og komfort
Når du vælger NX med F SPORT S eller luksusudstyrsniveau, får både føreren og passagererne opvarmede og ventilerede, eksklusive lædersæder. En smart detalje, der gør turen mere behagelig.
Lexus Safety System+ & praktiske indvendige funktioner
Lexus Safety System+ er så intelligent som et intuitivt system, der altid er der for at sikre, at du føler dig ekstra sikker foran rattet. Derudover er NX udstyret med smarte indvendige løsninger, der gør din rejse ekstra behagelig.
Lexus Self-Charging Hybrid
Lexus NX er en selvopladende elektrisk hybridbil, som sømløst kombinerer benzin med elektrisk strøm og genoplader sig selv under kørslen. Ingen kabler, ingen opladning, ingen kompromisser.
Dynamic Radar Cruise Control & Lane Keep Assist
Den dynamiske fartpilot vurderer afstanden til bilen foran og justerer din hastighed herefter. Hvis der er risiko for kollision, får du en advarsel, mens din fart automatisk sænkes, hvis du ikke kan reagere i tide. Vognbanesensoren sikrer, at du altid er midt i banen, og advarer dig og retter bilen op, hvis du glider ud af din bane. Begge systemer er tilgængelige på alle udstyrsniveauer.
Præstation & sikkerhed
Præstation handler om så meget mere end hastighed. Det handler først og fremmest om, at du skal føle dig i ét med bilen, vejen og dit sind. Først da bliver du både afslappet og tryg i førersædet.
Køredynamik
NX er bygget for at tænde den gnist, der gør rejsen til så meget mere end en køretur. Numre og tekniske specifikationer er naturligvis vigtige, men det, der virkelig betyder noget for os hos Lexus, er, at oplevelsen vækker følelser hos dig.
Adaptive High Beam & Heads-Up Display
Hvis du vælger NX med udstyrsniveau F SPORT eller Luxury, er LED-forlygter med 11 uafhængige LED-chips inkluderet, hvilket gør at NX 300h ikke blænder modkørende trafikanter. Derudover får du vigtige rejsedata ved hjælp af en 6,2" farveskærm, placeret så du ikke behøver fjerne blikket fra vejen.

OPLEV NX

NX flyder ubesværet gennem det urbane landskab med sin skarpe coupélignende silhuet. Det er en SUV, der er skabt til storbyen, hvor stop-start er en del af køreoplevelsen.

OPLEV NX

Modellen ovenfor er ikke repræsentativ for serien.

ANDRE LEXUS-MODELLER