TEKNOLOGI

INNOVATION MED FANTASI

Vi hviler aldrig, når det kommer til teknologi. I stedet ser vi teknologiske fremskridt som kontinuerlig inspiration til konstant innovation.

NY TEKNOLOGI, UVENTET ANVENDELSE

I modsætning til andre er vi ikke tilfredse med at anvende teknologi i sin eksisterende form. Vi bruger det til at stimulere vores fantasi og frembringe helt nye Lexus-initiativer. For os er de nyeste funktioner et springbræt til nye applikationer, innovation og udvikling. En ting er sikkert – vi anvender det banebrydende på uventede og pioneragtige måder.


 

 
  brandpillars tech engine

SMARTERE SCANNING

Ved at tænke på en ukonventionel måde, lånte vi de nyeste CAT-scanningsteknikker fra medicinsk videnskab. Hvorfor? Fordi vi så en overraskende og værdifuld ny anvendelse for Lexus.

Traditionelle metoder til at undersøge motorer er afhængige af mekaniske og eksterne inspektioner. Men på Lexus vil vi gerne vide, at indersiden af hver motor er perfekt.

Computer Axial Tomography (CAT) giver os mulighed for at udforske indersiden af en motor i 3D. Vi kan kontrollere for ufuldkommenheder med absolut præcision. Vores ukonventionelle metode giver kompromisløse resultater.

INTELLIGENT HJÆLP

Når du er bag rattet, arbejder dine sanser konstant for at holde dig sikker. Men hvad nu, hvis de blev forstærket af din bils sanser? Vores avancerede sikkerhedssystemer går ud over menneskets opfattelse, og passer på dig og dine passagerer intuitivt og intelligent.

AKTIV SIKKERHED

Sikkerhed er et af de vigtigste områder, hvor vi anvender teknologi og innovation. Vi udvikler altid eksisterende funktioner og udvikler nye understøttende systemer.

Resultatet? Vores biler bliver smartere og sikrere for hver dag. Sammen med andre funktioner beskytter Lexus Safety System+ dig, når du er på vej, og giver intelligent kørselshjælp, når det er nødvendigt.

UKONVENTIONELLE MATERIALER

Ved at fusionere natur og teknologi gør vi nyskabende brug af økologiske materialer til bæredygtige løsninger, der er venligere for planeten. Oplev særprægede indvendige elementer, der fremkalder den smukke verdens skønhed. Du vil opdage stilfulde, men funktionelle overflader og helt nye funktioner.


 

 
  technology innovation with imagination unconventional materials 01

 

 
  technology innovation with imagination unconventional materials 02

BAMBUS-AKUSTIK

Natur kombineret med teknologi giver en fantastisk effekt i Lexus CT's kraftfulde højttalere. Vi har brugt bambus på en helt ny måde for at generere en utrolig akustik.

Højttalerens membraner er dannet af et materiale, der blander planteopal - en mikroskopisk nålelignende struktur fundet i kanten på bambusblade - med trækul. Membranen er let men spiller højt og er stiv nok til at ramme de høje toner præcist og fleksibel nok til at dæmpe sine egne vibrationer.

VIRTUAL REALITY TESTS

Vi bruger den virtuelle virkelighed til at tage vores tests til det næste niveau. Både kørselsforhold og førerreaktioner kan simuleres som aldrig før. Ved at skabe en virkelig fordybende oplevelse, er vi i stand til at samle rig feedback fra rigtige chauffører, på en bred vifte af sikkerhedsfunktioner.


 

 
  technology innovation with imagination driving simulator process

SIMULERET KØRSEL

Inde i en Smart Dome står en Lexus LS. Wrap-around-skærme viser meget realistiske projicerede billeder af by- og motorvejskørsel. Cylindre bevæger sig, vipper og roterer, simulerer drejning, klatring, acceleration og deceleration. Og lydoptagelser af motorstøj, vibrationer og vind fuldender effekten.

Simuleringsmulighederne er uendelige. For eksempel giver reproduktion af monotone kørselssituationer os mulighed for at udforske, hvad der sker, når vi bliver sløve under kørsel og hjælper os med at udvikle et smart advarselssystem. Takahiko Murano, der har ansvaret for at designe eksperimenterne, forklarer: "Dette er den slags test, der ville være umuligt at udføre i den virkelige verden."