2019 lexus safety system lane departure alert

LEXUS SAFETY SYSTEM+

LANE DEPARTURE ALERT (LDA) MED LANE TRACING ASSIST

Lange køreture og nye ruter kræver maksimal koncentration, og her kan Lane Departure Alert hjælpe. Denne innovative sikkerhedsløsning inkluderer Steering Assist, Lane Keep Assist, Vehicle Sway Warning og en forbedret Lane Trace Assist-teknologi, som hjælper dig med at holde dig i din vognbane og være opmærksom på dine omgivelser, når Dynamic Radar Cruise Control er aktiveret.
Ved hjælp af et kamera vurderer LDA din bils position i forhold til vejmærkningen. Det hjælper dig med at være opmærksom og i stand til at rette op, hvis det skulle blive nødvendigt.
LDA giver yderligere støtte i krævende situationer. Slingrende kørsel er et af de første tegn på træthed eller dvalende fokus. Lexus-modeller med Vehicle Sway Warning gør dig opmærksom på at du er på vej ud af din bane, ved hjælp af lyd og visuelle tegn. Vehicle Sway Warning kan indstilles til forskellige niveauer, så du kan tilpasse den efter din kørestil.
For at give dig endnu større tryghed i trafikken kan Steering Assist give en let vibration i rattet, hvis du er ved at afvige fra vognbanen. Lane Keep Assist er blevet opdateret og forbedret til den næste generation, Lane Trace Assist, som hjælper dig med at holde bilen midt i din vognbane med minimal slingren, selv i bløde sving, når Dynamic Radar Cruise Control er aktiveret
Lexus-modeller med Steering Assist kan give en let vibration i rattet, hvis du er ved at afvige fra din vejbane. Lane Keeping Assist hjælper dig med at holde dig midt i banen, når Dynamic Radar Cruise Control er aktiveret.
Ansvarsfraskrivelse: Anvend aldrig Lexus Safety System i stedet for at køre selv. Læs instruktionerne inden du anvender systemet. Føreren har altid ansvaret for at køre sikkert.

MODELLER MED DENNE TEKNOLOGI