OPLEV LEXUS

KONCEPTBILER

Vores dristige konceptbiler, er det der driver os fremad. De skubber us ud i en fremtid fyldt med uforudsigelighed, og gør det umulige, muligt.

DE UDVIDER HORISONTEN

I fremtiden forpligter vi os fortsat til – og er dybt inspireret af – biler. Gennem vores modige konceptbiler udforsker vi Lexus' fremtid. Konceptbilerne LF-FC, LF-SA, UX Concept, LS+ Concept, LF-1 Limitless og LF-30 Electrified er helt igennem dristige. Afsløringen af dem ved biludstillinger rundt omkring i verden har skabt opmærksomhed og hjertebanken.

 •     lexus LF 30 hero

  KONCEPTBILER

  LF-30 ELECTRIFIED

  I sin konstante bestræbelse på at levere innovative og fantastiske oplevelser præsenterede Lexus sin "Lexus Electrified"-vision for den kommende generation af eldrevne biler.

 •     2017 lexus ux hero

  KONCEPTBILER

  UX CONCEPT

  UX Concept er udviklet i vores Lexus European Design Centre. Lige fra begyndelsen skulle konceptet opfylde behov og ønsker hos fremsynede bybilister som forventer tilknyttede omgivelser.

 •     2017 lexus lf sa hero

  KONCEPTBILER

  LF-SA

  Dristig. Overraskende. Sanselig. Bygget til byen. Hver facet af LF-SA erobrer nye territorier – fra bilens kompakte og agile eksteriør til det imponerende rummelige interiør.

 •     2017 lexus concept cars lf fc

  KONCEPTBILER

  LF-FC

  LF-FC-konceptet er skabt til at overraske. Den er et billede på den konstant skiftende betydning af luksus og vores passion for at hente fremtidens visioner ind i nutiden så du kan opleve dem fuldt ud.