lexus LF FC hero

LF-FC

SEDAN MED HYDROGENBASERET BRÆNDSTOFCELLE

Den nyeste generation af luksuskonceptbilen LF-FC indtog Tokyo Motor Show i 2015 – det blev afsløringen af en helt igennem visionær luksussedan.

 • KONCEPTET LF-FC

  Et spændende kig ind i fremtiden. Den første konceptbil med brændselscelle. LF-FC er en smuk og elegant firedørscoupé som er drevet af et banebrydende All-Wheel-Drive-system. LF-FC handler ikke kun om design, men er udviklet til at overgå dine forventninger.

    lexus lf fc quoteblock bg
    lexus lf fc quoteblock fg

LF-FC VISER VORES VISION OM PROGRESSIV LUKSUS OG HØJTEKNOLOGI I EN IKKE SÅ FJERN FREMTID

Tokuo Fukuichi, President, Lexus International

FILOSOFIEN BAG L-FINESSE

Stylingen af LF-FC's eksteriør er indbegrebet af Lexus' designfilosofi L-finesse – sømløs enkelthed og elegance. Det markante signaturgitter med nyt netdesign dominerer looket, mens de svævende L-formede forlygter fremhæver bilens glatte kurver.

 •     lexus lf fc section02 01

  SLÅENDE ENKELTHED

  Samme elegante tema går igen flere steder på LF-FC med dens slående trestrengede baglygter. Når man betragter hele profilen af denne unikke konceptbil, bliver den markante styling tydelig. Det er her, LF-FC virkelig viser sin sande karakter.

 •     lexus lf fc section02 02

  VISIONÆRT DESIGN

  Med sin flydende taglinje fra front til bag er LF-FC designet til både at indtage de lige landeveje og give køreglæde på mere udfordrende, snoede strækninger. Bilens 21" aluminiumshjul med kulfiberforstærket plastkanter tilføjer et ekstra element af stil til en allerede dynamisk maskine.

TRÆD IND I LF-FC

Træd ind i en futuristisk verden af intuitiv teknologi og luksus. Når du sætter dig ind i bilen, bydes du velkommen af et diskret hologram som svæver over midterkonsollen. Håndfri teknologi vækkes til live med simple håndbevægelser, der styrer LF-FC-modellens selvkørende funktioner, infotainmentsystem og kabineklima.

    lexus lf fc section03 00
 • GENNEMFØRT LUKSUS

  Kabinen er opdelt i to sektioner. Den forreste halvdel er indrettet til at skabe plads og lade føreren koncentrere sig om vejen uden at føle sig fastlåst. Set udefra fremstår forsæderne i anilin-læder nærmest svævende med en smuk overgang til døre og instrumentpanel.

 •     lexus lf fc section03 01

  BRÆNDSELSCELLEDREVET TRANSMISSIONSSYSTEM

  Et hydrogenbaseret brændstofcellesystem driver All-Wheel-Drive-konceptet og giver mulighed for præcis justering af drejningsmomentet mellem for- og baghjul. Den optimale vægtfordeling i LF-FC opnås ved at placere brændselscellerne bagerst i bilen, kontrolenheden forrest og hydrogentankene i T-formation.

 • FANTASIFULD TEKNOLOGI

  Teknologier for autonom kørsel med avancerede funktioner for genkendelse af omgivelser, forudsigelse og bedømmelse af vejens forløb giver sikre og effektive køreoplevelser – vi stræber efter at skabe en verden uden kollisioner i trafikken.

 • lexus lf fc section03 03