lexus LF SA hero

LF-SA

ULTRA COMPACT-KONCEPT

Det eventyrlystne koncept fik global debut på Geneva Motor Show i 2015 og er som skabt til at udforske ukendt territorium.

 • KONCEPTET LF-SA

  Vi gav vores europæiske designstudie opgaven at skabe en konceptbil ud fra en ultrakompakt, 2+2-model. Resultatet er en førerorienteret konceptbil, der både fanger ånden i en weekendudflugt og stemningen ved bykørsel i dagligdagen. SA står får "Small Adventurer".

  LF-SA-konceptet er en dristig fortolkning af brandets designfilosofi L-finesse og har fokus på ren køreglæde.

  . Konceptet LF-SA udforsker en fremtid, hvor Lexus-ejere kan nyde den luksuriøse følelse af at sætte sig bag rettet og køre selv, mens de nyder de bedste muligheder for tilslutning, infotainmentsystemer og sikkerhed.

      lexus LF SA section01 fullBleed

DRISTIG, KOMPAKT STYLING

I tillæg til den kantede, skulpturelle og selvsikre styling har Lexus-designerne gjort LF-SA ultrakompakt for at gøre bilen manøvredygtig og adræt – to essentielle faktorer i en ægte bybil.

 • FREMTIDSTÆNKENDE DESIGN

  Kontrasten mellem konkave og konvekse overflader i karosseriet understreges af en kraftfuld underskæring over hjulbuerne. Dette giver designet sine unikke proportioner og en stærk fornemmelse af dynamik og fremdrift.

 •     lexus LF SA section02 02

  OPLEVELSER I FARVER

  Bilens eventyrlystne ånd afspejles i konceptets farvesammensætning – finishen på Stellar Silver drager referencer til rumudforskning, hvor interiøret er inspireret af det spektakulære syn af en solformørkelse.

TRÆD INDEN FOR I LF-SA

Til trods for de kompakte dimensioner har LF-SA et overraskende rummeligt interiør. Der er en skøn følelse af lys og luft i kabinen som understreges af det brede instrumentpanel og de unikke bevægelser i rat og fodpedaler.

    lexus LF SA section03 00
 • lexus LF SA section03 01

  FØRERORIENTERET DESIGN

  Bybiler kører ofte af kun én fører. Derfor er kabinen i denne 2+2-model klart centreret om føreren. Førersædet er fikseret, hvor rat og pedaler justerbare for øget komfort.

 •     lexus LF SA section03 02

  PLADS TIL AT UDFORSKE

  Det forreste passagersæde kan skydes til side for at give adgang til bagsædet. Pladsen inde i bilen er udnyttet maksimalt, hvor materialer og volumen er med til at skabe to meget forskellige, overlappende elliptiske områder i kabinen.

 • ELEGANT OG INTUITIV

  Infotainmentsystemet i den iøjnefaldende LF-SA omfatter et hologramdisplay der er elegant inkorporeret i det krystallinske instrumentpanel, samt et vidvinklebaseret Head-Up-farvedisplay og en touchpad på midterkonsollen.

 •     lexus LF SA section03 04