lexus LF SA hero

LF-SA

ULTRA-COMPACT-KONCEPT

Det eventyrlystne koncept fik global debut på Geneva Motor Show i 2015 og er som skabt til at udforske ukendt territorium.

 • KONCEPTET LF-SA

  Vi gav vores europæiske designstudie den opgave at skabe en konceptbil ud fra en ultrakompakt, 2+2-model. Resultatet er en førerorienteret konceptbil der både fanger ånden i en weekendudflugt og bykørsel i dagligdagen – SA står får "Small Adventurer".

  LF-SA-konceptet er en dristig fortolkning af brandets designfilosofi L-finesse og har fokus på ren køreglæde.

  Konceptet LF-SA udforsker en fremtid hvor Lexus-ejere kan nyde den luksuriøse følelse af at sætte sig bag rettet og køre selv, mens de nyder de bedste muligheder for tilslutning, infotainmentsystemer og sikkerhed.

  
 

 
  lexus LF SA section01 fullBleed

DRISTIG, KOMPAKT STYLING

I tillæg til den kantede, skulpturelle og selvsikre styling har Lexus-designerne gjort LF-SA ultrakompakt for at gøre den manøvredygtig og adræt – to essentielle faktorer i en ægte bybil.

 • FREMTIDSTÆNKENDE DESIGN

  Kontrasten mellem konkave og konvekse overflader i karosseriet understreges af en kraftfuld underskæring over hjulbuerne. Dette giver designet sine unikke proportioner og den stærke fornemmelse af dynamik og fremdrift.

 • 
 

 
  lexus LF SA section02 02

  OPLEVELSER I FARVER

  Bilens eventyrlystne ånd afspejles i konceptets farvesammensætning – den eksteriør finish i Stellar Silver skaber reference til rumudforskning, og interiøret er inspireret af det spektakulære syn af en solformørkelse.

TRÆD INDEN FOR I LF-SA

Til trods for de kompakte dimensioner har LF-SA et overraskende rummeligt interiør. Der er en skøn følelse af lys og luft i kabinen som understreges af det brede instrumentpanel og de unikke bevægelser i rat og fodpedaler.


 

 
  lexus LF SA section03 00
 • lexus LF SA section03 01

  FØRERORIENTERET DESIGN

  Bybiler anvendes ofte af solobilister. Derfor er kabinen i denne 2+2-model klart centreret om føreren. Førersædet er fikseret og rat og pedaler justerbare så det er bilen der kommer til føreren.

 • 
 

 
  lexus LF SA section03 02

  PLADS TIL AT UDFORSKE

  Det forreste passagersæde kan skydes til side for at give adgang til bagsædet. Bilens interiørdesign udnytter pladsen, materialer og volumen til at skabe to meget forskellige, overlappende elliptiske områder i kabinen.

 • ELEGANT OG INTUITIV

  Infotainmentsystemet i den iøjnefaldende LF-SA omfatter et hologramdisplay der er elegant inkorporeret i det krystallinske instrumentpanel, samt et vidvinklebaseret Head-Up-farvedisplay og en touchpad på midterkonsollen.

 • 
 

 
  lexus LF SA section03 04