1 2020 motorsport hero

TECH1 RACING

SÆSONEN ER I GANG

For andet år i træk samarbejder Tech 1 Racing Team fra Toulouse og Lexus om deres deltagelse i GT World Challenge Europe. Der er endeligt blevet givet grønt lys for at serien kan påbegyndes. Følg med denne sæson hvor holdet stræber efter at vinde Silver Cups i GT3.

FRANSKE TALENTER
En trio af unge franske racerkørere sætter sig bag rattet i år. Aurélien Panis og Thomas Neubauer deltager i Sprint Championships løbene og Timothé Buret er på holdet til Endurance løbene. På trods af deres lave gennemsnitsalder på 23, har de til sammen meget erfaring og har alle tre tidligere arbejdet tæt sammen med Tech1.

Offentliggørelsen af Aurélien Panis som officiel racerkører er et bevis for at unge talenter kan repræsentere Lexus i GT løb. Aurélien er en talentfuld og stabil racerkører med meget erfaring. Han har udvist et enormt talent i forskellige løb henover de seneste år.

Timothé Buret har stor erfaring fra sin deltagelse i ELMS løbet og 24 Hours of Le Mans sammen med Tech1 Racing holdet. Sidste år blev han også udtaget til amatør-holdet til Total 24 Hours of Spa i GT3 sammen med Lexus.

Thomas Neubauer er en racerkører med meget energi, engagement og ambitioner om at vinde. Han er den eneste af de tre franske talenter, som har deltaget i en hel GT3 sæson. Thomas' erfaring vil være utroligt værdifuldt for teamet.

  

  
    2 2020 motorsport long body
KLAR TIL AT RACE
Jeg er beæret og glad for at kunne blive en del af Lexus holdet som officiel racerkører til GT World Challenge Europe,” siger Aurélien Panis - GT3 GTWCE Endurance Cup & Sprint Cup racerkører. Det er en fornøjelse at være tilbage hos Tech1 Racing holdet, som jeg havde min Formula Renault 3,5 debut hos og kørte for til Blancpain Sprint løbet med Lexus.

“Vi er meget glade for at kunne gentage vores samarbejde med Lexus,” siger Sarah Abadie, Team-Manager Tech1. “Vi vil gerne takke Lexus for deres tillid til os og for at ville samarbejde med os om RC F GT3 til løbene. Vi er også meget taknemmelig for at Lexus har villet samarbejde udover det tekniske og sportslige og er med på vores idé om at udvikle unge racerkører og dermed også hjælpe brandet videre i GT.

Nu er det op til os at gøre alt hvad vi kan for at vinde de berømte Silver Cups i GR World Challenge og sætte Lexus i fokus.”

“Lexus Europa ser frem til denne sæson med Tech1 Racing og Olivier Panis i World Challenge Europe Championship løbene, fortæller Olivier Naus - Manager af Brand, Events og Motorsport i Lexus Europe. "Vi glæder os til at se bilen på banen!"

“Vores 2020 hold står stærkt med Aurélien, Thomas og Timothé. Vi er sikre på at de tre racerkører er motorsportens fremtid og vi glæder os til at se dem bag rattet af en RC F GT3.”

  

  
    3 2020 motorsport long body
FØLG MED I SPÆNDINGEN
Grundet COVID-19 kunne den oprindelige løbskalender ikke overholdes, men GT World Challenge løbet - støttet af AWS - er lige begyndt med en tilpasset kalender i Europa.

Vi vil selvfølgelig lave løbende opdateringer om alle løbene og holdets performance. Klik her for at besøge den officielle GT World Challenge Europe hjemmeside.