OPLEV LEXUS

YDEEVNE

Ydeevne handler om mere og andet end bare fart. Det handler om at føle sig i kontakt med bilen, vejen og sine sanser. Hos Lexus ser vi det som vores mission at gøre det til virkelighed for dig.

SKABT TIL SPÆNDING

Passion er det, der gør os til mennesker. Og det der får os til at skabe fremragende biler. Selvom vores ingeniørarbejde er utroligt teknisk og drevet af innovation, har vi altid sanseindtryk og køreglæde øverst på dagsordenen. Kan bilen bevæge dig på enhver tænkelig måde? Vækker den følelser? Tal og tekniske specifikationer er vigtige, men for Lexus handler det i sidste ende om hvordan hver enkelt bil føles.

 •     lexus performance hub f philosophy

  YDEEVNE

  F-FILOSOFI

  Vores engagement i at skabe glæde og forkæle sanserne, hver gang du kører, har et enkelt navn: F-Philosophy. Uanset hvilken Lexus du vælger, er den designet til at give dig en uforfalsket, fascinerende og positiv oplevelse.

 •     lexus performance hub lc 500h

  YDEEVNE

  LC SPORTSCOUPÉ

  LC er begyndelsen på en ny æra for Lexus og for Lexus-ejere. Det er en æra, som drives fremad af et Multi Stage Hybrid System, som giver en sporty kørsel der vækker begejstring.

 •     2017 lexus discover performance overview f models

  YDEEVNE

  F-MODELLERNE

  Vores F-modeller er inspireret af vores F-Philosophy og symboliserer vores kærlighed til ydeevne og passion. Sæt dig bag rattet - giv alle dine sanser en unik oplevelse.

 •     lexus performance hub f sport dk

  YDEEVNE

  F SPORT

  Gør din foretrukne Lexus-model lidt mere sporty. Vores F SPORT-biler får et løft i form af et skarpere design af både interiør og eksteriør og en diskret optimering af støddæmpningen, som gør bilen endnu mere spændende at køre.

 •     2018 lexus performance hero

  YDEEVNE

  PIONERÅND

  Hos Lexus udvikler vi banebrydende teknologier, for at gøre din køreoplevelse bedre og sikrer.