LEXUS SELF-CHARGING HYBRID

HYBRID TIL VIRKSOMHEDER

Miljømæssig ansvarlig, økonomisk effektiv, innovativ luksus. Virksomhedens bil, der præsterer lige så meget som din virksomhed, og det smartere alternativ til diesel.

DET SMARTE VALG

Det er ikke kun privatpersoner, der får glæde af overlegen brændstofeffektivitet, højteknologiske supportsystemer eller Takumi-design og -håndværk. I kombination med Lexus’ ydeevne og innovation er en Lexus Self-Charging Hybrid det intelligente valg for enhver virksomhed.

 • 2017 lexus hybrid for business portrait reduce emissions

  HYBRID TIL VIRKSOMHEDER

  ALTID KLAR TIL AT REDUCERE EMISSIONER

  Lexus Hybrid-serien er den kloge måde at respektere de forpligtelser, din virksomhed har til at sænke CO2-udslippet. Vores innovative teknologi gør en forskel på både den lokale og globale miljøforurening ved at reducere skadelige emissioner og bidrage til renere luft i din by.

 • 2017 lexus hybrid for business portrait financial efficiency

  HYBRID TIL VIRKSOMHEDER

  ALTID KLAR TIL FINANSIEL EFFEKTIVITET

  Lexus Hybrids innovative teknologi og gennemprøvede brændstofeffektivitet minimerer motorens gangtid, hvilket hjælper med at holde økonomien sund.

  At eje en Lexus Self-Charging Hybrid er som at eje en hvilken som helst anden bil - bare med flere fordele. Du kan forvente en ekstraordinær pålidelighed af Lexus, ingen ekstra vedligeholdelsesomkostninger og Hybrid Helbredstjek inkluderet i hvert serviceeftersyn.

  Hybrid er ikke kun effektiv på brændstof. Den kan også være gavnlig for din virksomheds bundlinje. I løbet af tre års brug kan hybridbiler tilbyde flere fordele i form af fx lavere selskabsskat eller personlige besparelser i forhold til eget ansvar. At skifte til Lexus Hybrid kan være en god investering for din virksomhed.

 • 2017 lexus hybrid for business portrait driving performance

  HYBRID TIL VIRKSOMHEDER

  ALTID KLAR TIL AT PRÆSTERE

  Ankom med stil. Med den dobbelte energikilde får du hurtigt power på vejen og en mere flydende tur på de længere afstande.

  Lexus’ brændstofeffektive tilgang, på tværs af Lexus Self-Charging Hybrid-sortimentet, resulterer i mere støjsvage kabiner, hvilket giver dig et roligt tilflugtssted med afslapning og fokus - alt skabt ud fra de krævende standarder for Takumi-håndværk.

  Uanset om du har et vigtigt møde eller har brug for tid til at tænke noget igennem, kan du ankomme frisk og klar til at præstere.


 

 
  2017 lexus hybrid for business full width cinemagraph is fallback 1920x1080 2
2017 lexus hybrid for business portrait refined luxury

LEXUS HYBRID

RAFFINERET LUKSUS

Kunsthåndværk er ikke bare en finish, det er kernen i vores tilgang til absolut kvalitet. Vores Takumi-mestre fusionerer traditionelle teknikker med moderne teknologi på alle trin i fremstillingen, fra udformningen af det slanke præstationsfokuserede chassis til det håndlavede interiør.

Vores intelligente sikkerhedssystemer, Lexus Safety System+ og Lexus Safety System+ A, giver også innovativ, højteknologisk førersupport, der læser vejen og forudser førerens reaktioner og giver maksimal kontrol, selvtillid og komfort, mens du kører.

Lexus er ekstra sikkerhed til enhver virksomhed eller flådemanager.